Възстановяване на интериор

Екстериор и интериор.
Потребителски аватар
XN3K
потребител
потребител
Регистриран: 22 юли 2007, 15:55
Модел на автомобила: Fiesta Trend 1.25 (82 HP), 2017
Status: Извън линия

Възстановяване на интериор

Мнение от XN3K » 20 май 2010, 18:05

Здравейте колеги,

от доста време слушам хубави неща за една фирма, която се занимава със възстановяване на всякакви детайли по интериора на автомобилите, но все не намирах време да я пробвам. Сега, когато колата ми е в сервиз за боядисване и така или иначе е разглобена, реших да оправя някои неща. Тези от вас, които имат Фокус-и (МК1) знаят, че някои от детайлите по таблото и вратите са пластмасови, а отгоре са гумирани. С течение на времето, някои от тях се драскат. При мен се случи така. Надраскаха ми се корите зад вътрешната дръжка на предните врати и започнаха да се белят. Къде от нокти, къде от багаж или по разни други причини. Та реших да пробвам фирмата. Вчера ги занесох, а днес вече са готови. Ефекта е поразителен! Корите изглеждат като чисто НОВИ!!!! Цвят, структура, усещането при допир ... всичко е станало точно както си беше! Вижте резултата:

Изображение

Изображение

Изображение

Предполагам, че повечето от вас са чували за тази фирма, но предполагам, че не са се престрашавали, както бях и аз. Казва се "Автоинтериор" и се намира в кв. Горубляне. Е, на мен страхът ми мина. Адски съм впечатлен от резултата. Там на място видях и възстановен кожен волан ... :shock: ... не мога да подбера правилният епитет, за да характеризирам видяното! ЖЕСТОКО! Воланът изглеждаше като току-що купен от магазина!!! Структурата на кожата си седеше, шевовете се виждаха, а цветът беше матов. Пред къщата, където е работилницата имаше едно АудиА8, Туарег и Мерцедес S-класа, при това нови! :shock:

Следващата седмица, когато ми пръснат колата и е готова за сглобяване, ще си занеса и моят волан, за да го реставрират. Много сериозно ви препоръчвам тази фирма. Сайта им е:

http://www.avtointerior.com/" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;

ПП: Надявам се този пост да не се счете за реклама. Просто споделям с вас нещо наистина полезно, при това от личен опит :)
Изображение

Потребителски аватар
XN3K
потребител
потребител

Re: Възстановяване на интериор

Мнение от XN3K » 27 май 2010, 11:45

Ето как стана и възстановяването на волана :D

Преди

Изображение
Изображение
Изображение

Сега

Изображение
Изображение
Изображение

Много съм доволен от резултата :D
Изображение

varby
потребител
потребител
Регистриран: 15 фев 2010, 17:36
Модел на автомобила: Форд Фокус МК3 1.6 EcoBoost 150 к.с.2011 г. .

Мнение от varby » 27 май 2010, 12:25

И колко струваше удоволствието да имаш нов волан?

Потребителски аватар
XN3K
потребител
потребител

Мнение от XN3K » 27 май 2010, 13:10

60 лв. :)
Изображение

Отговори