Имам неразрешен до днес проблем
-
- потребител
- Регистриран: 11 ное 2007, 09:47
- Модел на автомобила: Ескорт 1.6 v16
- Status: Извън линия
Имам неразрешен до днес проблем
Имам Форд Ескорт 93 1.6 16v
От както е закупен при първоначално стартиране /студен двигател/ пали си нормално и работи без грешка първите 20-25 сек. и след това започва да работи неспокойно, тресе, падат оборотите и дори гасне /на празен ход/.
Това трае в продължение на 3-4 мин. След това всичко се нормализира.
Карал съм я на 5-6 елкона /за 2 години от както я имам/, какви ли не "майстори", ЕЛаджии и всякакви други подобни, сменях датчици - топлинни, ТПС, и много други простотии, НО...
... НО В ЦЯЛА ВАРНА, А ЧЕ И В ПОЛОВИН ДОБРИЧ - НЕ СЕ НАМЕРИ НИКОЙ КОЙТО ДА Я ОПРАВИ
Ако някой е имал такъв проблем или просто е запознат моля да помогне.
От както е закупен при първоначално стартиране /студен двигател/ пали си нормално и работи без грешка първите 20-25 сек. и след това започва да работи неспокойно, тресе, падат оборотите и дори гасне /на празен ход/.
Това трае в продължение на 3-4 мин. След това всичко се нормализира.
Карал съм я на 5-6 елкона /за 2 години от както я имам/, какви ли не "майстори", ЕЛаджии и всякакви други подобни, сменях датчици - топлинни, ТПС, и много други простотии, НО...
... НО В ЦЯЛА ВАРНА, А ЧЕ И В ПОЛОВИН ДОБРИЧ - НЕ СЕ НАМЕРИ НИКОЙ КОЙТО ДА Я ОПРАВИ
Ако някой е имал такъв проблем или просто е запознат моля да помогне.
- isoiso
- потребител
- Регистриран: 08 яну 2007, 19:15
- Модел на автомобила: Mondeo MK2 1.8 zetec 98г
- Status: Извън линия
Като отвориш капака на загасен двигател, виж откъде се подава газ, подай я с ръка и като върнеш докрай точно на последния там милиметър трябва да се чуе едно цък. Егати обяснението а
Трябва покрай тебе да е тихо разбира се, ако не се чува значи джаджата за празния ход там не сработва, газта се регулира с един болт докато започне да се чува. Да уточня все пак, че това е по принцип на много коли специално за твоята не съм сигурен дали е такова изпълнението, успех!