Техническо ръководство
- Xplod
- потребител
- Регистриран: 19 ное 2007, 20:31
- Модел на автомобила: Форд
- Контакти:
- Status: Извън линия
Техническо ръководство
Бих искал да знам дали мога от някъде да се снабдя с Техническо ръководство за Форд Ескорт '95-'96 бензинка.Ако някой има и не му трябва да каже... или ако имате представа от къде мога да си купя.Като търся google ми излизат някакви но трябва да се поръчат от онлайн книжарници...аааа също и не знам дали като търся за Ескорт няма да се набутам на някое което обхваща цялата техническа характеристика на модела от създаването му до последната година на производство.Какво ще кажете по въпроса ми?
- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:
- Status: Извън линия
Re: Техническо ръководство
Ще кажем - чети , преди да пишеш...Xplod написа:Бих искал да знам дали мога от някъде да се снабдя с Техническо ръководство за Форд Ескорт '95-'96 бензинка.Ако някой има и не му трябва да каже... или ако имате представа от къде мога да си купя.Като търся google ми излизат някакви но трябва да се поръчат от онлайн книжарници...аааа също и не знам дали като търся за Ескорт няма да се набутам на някое което обхваща цялата техническа характеристика на модела от създаването му до последната година на производство.Какво ще кажете по въпроса ми?
http://www.clubford.org/forum/viewforum.php?f=35" onclick="window.open(this.href);return false;