Ford Fiesta SPORT ZETEC 1.6 BENZ
- BaGeRa
- потребител
- Регистриран: 13 мар 2008, 02:28
- Модел на автомобила: Lada
- Status: Извън линия
Ford Fiesta SPORT ZETEC 1.6 BENZ
Еми момчета пиша ви от чужбина и не мога на кирилица тaкаче се извинявам ако са допуснати грешки при превода.
искам да разбера плюсовете и минусите на автомобила Форд Фиеста СПОРТ ЗЕТЕЦ 1.6 БЕНЗ.
защото сам си харесал един такъв и мисля да си го копувам,но по добре е да попитам първо за да знам какво ме чака.
не знам дали Линковете тука са позволени но е важно да видите.Колата съм я гледал на живо и не забелязах никъде ражда.Цялата ходова част е здрава(на вид,не съм я карал)По къпето няма следи от удари.Вратите са здрави,улейте между вратите и къпето са равни.Двигателят звучеше напълно нормално,антифризат си беше чист(не кристално но все пак прозираше)Кабелите навсякъде бяха здрави.Интериора е доста приличен.Педалите не са истуркани и волана също.На вид колата е перфекна.Ще очаквам и се надявам да кажете ако някои има този модел да пише за проблеми или ако е е впечатлен от колата също.
не знам дали Линковете тука са позволени но е важно да видите
http://www.autoscout24.it/Details.aspx?id=117826082" onclick="window.open(this.href);return false;
искам да разбера плюсовете и минусите на автомобила Форд Фиеста СПОРТ ЗЕТЕЦ 1.6 БЕНЗ.
защото сам си харесал един такъв и мисля да си го копувам,но по добре е да попитам първо за да знам какво ме чака.
не знам дали Линковете тука са позволени но е важно да видите.Колата съм я гледал на живо и не забелязах никъде ражда.Цялата ходова част е здрава(на вид,не съм я карал)По къпето няма следи от удари.Вратите са здрави,улейте между вратите и къпето са равни.Двигателят звучеше напълно нормално,антифризат си беше чист(не кристално но все пак прозираше)Кабелите навсякъде бяха здрави.Интериора е доста приличен.Педалите не са истуркани и волана също.На вид колата е перфекна.Ще очаквам и се надявам да кажете ако някои има този модел да пише за проблеми или ако е е впечатлен от колата също.
не знам дали Линковете тука са позволени но е важно да видите
http://www.autoscout24.it/Details.aspx?id=117826082" onclick="window.open(this.href);return false;
If SoMeoNe AsK Me WhY i WaNt FoRd,I wIll saY'-CuZ Ford makE mE To LooK lIke BaD ASS
I CaN SmEll ThE bAd Ass
I CaN SmEll ThE bAd Ass
- chaosdd
- потребител
- Регистриран: 09 мар 2006, 09:17
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 1.6 EcoBoost 160 к.с. 2011
Re: Ford Fiesta SPORT ZETEC 1.6 BENZ
Щом ти харесва - взимай. Поне да беше написал коя година / кой модел е...
Ford. Feel the difference
- doctordre
- потребител
- Регистриран: 13 апр 2007, 20:53
- Модел на автомобила: Sierra '90 Turnier 2.0 GL
- Контакти:
еее за първи път виждам такава фиеста
не знаех че има и такава модификация, страшна е! така че колега ако е читава колата, няма какво да се чудиш

- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Fiesta MK6 Ti-Vct 1.6 120 коня - Местоположение: Плевен
В линка се съдържа отговора на твоя въпрос!chaosdd написа:Щом ти харесва - взимай. Поне да беше написал коя година / кой модел е...
Като гледам май всичико на всичко ~1 година ги правят.
Изглежда ми приличен дзвер:)
Огледай се, ослушай се кво лафят за Фиестите и ...

Ма тва го земаш евентуално щот искаш да бега

Огледай го добре щот некой друг му е мачкал педала преди тебе.
Нямаме такава във форума.
- debug
- потребител
- Регистриран: 07 фев 2007, 01:29
- Модел на автомобила: триврат Focus Zetec 2.0 99г; Mazda 626 GC купе 84г.; BMW E36 96г.
Карах такава половин година - само че 1,3 (лошия) мотор. Всичко и е като на paci на Фиестата, само фаровете отпред са различни. Със 105 коня трудно ще я вкарваш в пътя...бИгачка
. А пък от 2001 година не би трябвало да е ръждясала, колкото и да не е пазена... Служебните (бившата фирма) още нямат ръжда, въпреки приличния брой удари. Не се разваляше за времето, през което издевателствах над нея - не помня нещо да съм и ремонтирал.