Molia pomognete
-
- потребител
- Регистриран: 26 авг 2007, 14:34
- Модел на автомобила: Ford Eskord
- Контакти:
- Status: Извън линия
Molia pomognete
Podaite raka na koleka ili pone savet. Abe kolata mi gasne kogato e studena nema palene bratche. hodih vav bosh i tam nishto. Molia daite nekvo reshenie na problema. E verno ne e bolka za umirane no nema zime, nema lete tia se si gasne dokato ne poraboti malko. MOLIA. SYPE: totishish
http://clubford.org/forum/faq.php?mode=rules#f00[/size]
96 godina benzin kogato s studena i ia zapalia vednaga gasne i triabva da darja v oborot za da zegree malko i togava mena problem kajete kakvo da napravia ili kade da otida za da ia vidat
http://clubford.org/forum/faq.php?mode=rules#f00[/size]
96 godina benzin kogato s studena i ia zapalia vednaga gasne i triabva da darja v oborot za da zegree malko i togava mena problem kajete kakvo da napravia ili kade da otida za da ia vidat
Последна промяна от totishish на 10 май 2008, 18:23, променено общо 2 пъти.
- BACHEV
- потребител
- Регистриран: 25 дек 2007, 15:26
- Модел на автомобила: eskort 91g 1.3 Mondeo 2.0 Zetec. 16v Ghia 1997г.
Re: Molia pomognete
аз ли сам недоскив или тва не се чете
- samsung_bg
- потребител
- Регистриран: 24 сеп 2006, 13:51
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 FUN 1.4 16V 90PS Zetec-S FHA '96г
"Подайте рака на колека или поне съвет. Абе колата ми гасне когато е студена нема палене братче. ходих във бош и там нищо. Моля дайте некво решение на проблема. Е верно не е болка за умиране но нема зиме, нема лете тя се си гасне докато не поработи малко. МОЛЯ. СЪПЕ: тотишиш"
пусни си друга тема за твоя проблем,но в точния раздел
pepy
пусни си друга тема за твоя проблем,но в точния раздел
pepy

-
- Администратор
- Регистриран: 01 ное 2005, 13:48
- Модел на автомобила: Мондео 2,0i; 107kW, 2006г.
Ford Ka 1,3 DuraTec 51kW 2003г. - Местоположение: София - Надежда 1
- Контакти:
Да помогнем, но за кой Ескорт става дума? година на производство? двигател?
На какво гориво ти прави проблем? бензин? газ? нафта?
Това което разбарх: Палиш и гасне. Ако поддържаш с педала работи. Като загрее няма проблеми. Правилно ли съм разбрал?
На какво гориво ти прави проблем? бензин? газ? нафта?
Това което разбарх: Палиш и гасне. Ако поддържаш с педала работи. Като загрее няма проблеми. Правилно ли съм разбрал?
-
- потребител
- Регистриран: 23 юни 2008, 21:21
- Модел на автомобила: mondeo
Помагайте и на мене,братчета! Мондеото ни/1998г./ започна да се форсира без причина. Преди форсирането започва да прекъсва-3-4 пъти веднага след това започва да вдига обороти до 5000. Ако го изключиш от скорост пак си вдига оборотите и си ги сваля сам. Не може да се кара. Като изключих километража/жилото/ от скоростната кутия всичко спря, но нямам километраж.Във всички оторизирани сервизи на ФОРД ни казват-не можем да помогнем. Давайте идеи!!!!!Владо10
пусни си тема за проблема
пусни си тема за проблема
Последна промяна от pepy1 на 23 юни 2008, 22:39, променено общо 1 път.
Причина: неспазване правилата на форума
Причина: неспазване правилата на форума
- vargala81
- потребител
- Регистриран: 06 дек 2007, 13:50
- Модел на автомобила: Ford Focus 2001 г. - 1.6, 16v, 100 ps.Zetec SE Engine
- Контакти:
колега от скоростите ли исключи жилото ,на самото жило нямали еден кабел точно там дето влиза в скоросната котия ,проследи го и му исключи кабела само а жилото си го включи .radiosevlievo написа:Помагайте и на мене,братчета! Мондеото ни/1998г./ започна да се форсира без причина. Преди форсирането започва да прекъсва-3-4 пъти веднага след това започва да вдига обороти до 5000. Ако го изключиш от скорост пак си вдига оборотите и си ги сваля сам. Не може да се кара. Като изключих километража/жилото/ от скоростната кутия всичко спря, но нямам километраж.Във всички оторизирани сервизи на ФОРД ни казват-не можем да помогнем. Давайте идеи!!!!!Владо10
Последна промяна от pepy1 на 23 юни 2008, 22:40, променено общо 3 пъти.
Причина: промяна няма ,грешка на модератора
Причина: промяна няма ,грешка на модератора