МОНДЕО 2002г
- Dian_bonev
- потребител
- Регистриран: 20 яну 2009, 22:17
- Модел на автомобила: fokus
- Status: Извън линия
МОНДЕО 2002г
имам вапрос за возилото на шефа тои има мондео 2002г, на кората пише ДИ 2.0л. 115к. това чудо с верига ли е или с ремак а по мое лично мнение а подчти не разбирам ми ивглежда че и дветем. ще сам благодарен ако някои компетентен се искаже по вапроса
- maxpoint
- потребител
- Регистриран: 30 юли 2007, 14:11
- Модел на автомобила: Черният лебед и бялата лястовица....
Re: МОНДЕО 2002г
Сега го напиши по-бавничко и внимателно,за да разберем и ние какво питаш.Dian_bonev написа:....... с ремак а по мое лично мнение а подчти не разбирам ми ивглежда че и дветем.

Трябва да можеш да псуваш,но не може да псуваш където не трябва /maxpoint/
- Dian_bonev
- потребител
извиняваите за баркотията която наисах, ама не ни е лено като на клавиатурата ми няма БГ и е на някакав др стандарт, но това е др провлем.
имам вапрос за возилото на шефа тои има мондео 2002г, на кората пише ДИ 2.0л. 115к. това чудо с верига ли е или с ремак ?. а ако е наистина с верига защо има и ремак,по мое лично скромно мнение мисла че има и двете, ако е така на колко се сменя ремака?
ще сам благодарен ако някои компетентен се искаже по вапроса, дано сега се поразбира
имам вапрос за возилото на шефа тои има мондео 2002г, на кората пише ДИ 2.0л. 115к. това чудо с верига ли е или с ремак ?. а ако е наистина с верига защо има и ремак,по мое лично скромно мнение мисла че има и двете, ако е така на колко се сменя ремака?
ще сам благодарен ако някои компетентен се искаже по вапроса, дано сега се поразбира
- Dian_bonev
- потребител
аиде бе разбирачи, няма ли няко такава таратаика че да кажи,че искам да затапя шефа
- DigiPro
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
- Модел на автомобила: C-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3 - Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
Двулитровите дизели са с верига. Ето ти картинка от Microcat:Dian_bonev написа:аиде бе разбирачи, няма ли няко такава таратаика че да кажи,че искам да затапя шефа
- Dian_bonev
- потребител
благодаря колега 

- chefo_ukr
- потребител
- Регистриран: 15 юни 2008, 09:30
- Модел на автомобила: ФОРД МОНДЕО 2.0ТДДИ
ремаците са за :единия върти генератора и компресора на климатика а другия малкия хидравличната и водната помпа мисля че така беше