ФОРД ФОКУС 2006 1.6 ТDCi
- Sierrata
- потребител
- Регистриран: 27 май 2007, 13:04
- Модел на автомобила: Ford Sierra XR4i Cosworth
- Контакти:
- Status: Извън линия
ФОРД ФОКУС 2006 1.6 ТDCi
Здравеите! искам да попитам един ден вадих клемата на акумулатора и сега ми иска код за сидито Сони 6000 и става вече 2 седмици колата се движи без музика ако някои има такъв фокус моля нека да пише за кода
Благодаря предварително
Благодаря предварително

Only cosworth is my God
- pepy1
- Модератор
- Регистриран: 18 май 2005, 22:38
- Модел на автомобила: бивш форд ескорт 1.6i 16v zetec Ghia Combi'96
бившо пежо 306 комби 1,9 ТД пак комби и Сеат ибиза 3 цилиндров 1.4 дизел - Местоположение: шоп от Младост-4
- Контакти:
Re: ФОРД ФОКУС 2006 1.6 ТDCi
http://www.clubford.org/forum/viewtopic ... 0%BD%D0%B5" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;Sierrata написа:Здравеите! искам да попитам един ден вадих клемата на акумулатора и сега ми иска код за сидито Сони 6000 и става вече 2 седмици колата се движи без музика ако някои има такъв фокус моля нека да пише за кода
Благодаря предварително
това е правилния раздел за въпроса ти
времето е като парите-никога не стига
- DigiPro
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
- Модел на автомобила: C-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3 - Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
Re: ФОРД ФОКУС 2006 1.6 ТDCi
A дали е SONY (лъскаво черно) или Ford CD6000. Погледни в жабката да не е залепена лепенка с кода или пък като извадиш CD-то на корпуса му отстрани.Sierrata написа:Здравеите! искам да попитам един ден вадих клемата на акумулатора и сега ми иска код за сидито Сони 6000 и става вече 2 седмици колата се движи без музика ако някои има такъв фокус моля нека да пише за кода
Благодаря предварително
Пусни серийният номер в темата Разкодиране на Форд касетофони в раздел "Тунинг и кар аудио" и някой колега може да ти даде кода.
Ако не става с тия програми които ползват колегите има един сайт за разкодиране, но искат пари: http://www.dndservices.co.uk/COD/?TR_ManuName=8