Форд Ескорт - какъв двигател???
-
- потребител
- Регистриран: 29 юли 2009, 12:23
- Модел на автомобила: Eskort
- Status: Извън линия
Форд Ескорт - какъв двигател???
Здравейте
понеже си търся Ескорт между 96-98
искам да видя вашите мнения кой двигател е най-добър т.е. като динамика,здравина,евтина поддръжка
изключвам този 1.4 75 к.с. защото искам нещо малко по-мощно
понеже не съм запознат може да кажете и неколко думи за дизелоеите но със турбо
мерси предварително
понеже си търся Ескорт между 96-98
искам да видя вашите мнения кой двигател е най-добър т.е. като динамика,здравина,евтина поддръжка
изключвам този 1.4 75 к.с. защото искам нещо малко по-мощно
понеже не съм запознат може да кажете и неколко думи за дизелоеите но със турбо
мерси предварително

- pepy1
- Модератор
- Регистриран: 18 май 2005, 22:38
- Модел на автомобила: бивш форд ескорт 1.6i 16v zetec Ghia Combi'96
бившо пежо 306 комби 1,9 ТД пак комби и Сеат ибиза 3 цилиндров 1.4 дизел - Местоположение: шоп от Младост-4
- Контакти:
- Status: Извън линия
Re: Форд Ескорт - какъв двигател???
ескортите 96-98 няма чист дизел(поне аз не съм виждал)всичко е ТД ,като окачване и дизаин (всичко по купето), дизела и бензина 96-98 са 1:1
аз карам бензин 1.6 - 90 к.с. доволен съм,но ако сега си купувах щях да си взема 1.8 - 90 к.с. (само защото разхода на бензин е същия)
возията е добра за класа автомобил - при мен вози по добре когато е натоварена с багаж и семейството по магистралата,когато съм сам в града вози малко твърдо -но стабилно
подръжката не е скъпа - за справка http://www.clubford.org/forum/viewtopic.php?f=63&t=3912" onclick="window.open(this.href);return false;
аз карам бензин 1.6 - 90 к.с. доволен съм,но ако сега си купувах щях да си взема 1.8 - 90 к.с. (само защото разхода на бензин е същия)
возията е добра за класа автомобил - при мен вози по добре когато е натоварена с багаж и семейството по магистралата,когато съм сам в града вози малко твърдо -но стабилно
подръжката не е скъпа - за справка http://www.clubford.org/forum/viewtopic.php?f=63&t=3912" onclick="window.open(this.href);return false;
времето е като парите-никога не стига