TAXI - разрешително
- naze
- потребител
- Регистриран: 16 юни 2008, 21:49
- Модел на автомобила: Citroen ZX 1.4i 95''
- Status: Извън линия
TAXI - разрешително
някой запознат с процедурите по ввадене на разрешително за таксиметров шофьор... колко години стаж или възраст искат и вярно ли е че искат и С категория... колко струва долу горе ... като цяло някакво точно инфо
и един глупав въпрос .. възможно ли е да се кара таксиметров автомобил без да имам въпросното разрешително ....примерно на нощна смяна?
благодаря предварително
и един глупав въпрос .. възможно ли е да се кара таксиметров автомобил без да имам въпросното разрешително ....примерно на нощна смяна?
благодаря предварително
криза.. 

- S_C
- потребител
- Регистриран: 05 юни 2008, 23:00
- Модел на автомобила: Mondeo`95 2.0
Marea`01 1.6
Caravelle JX - Местоположение: София
- Контакти:
Re: TAXI - разрешително
Трудно се вади (вече).Има някакъв изпит-доста тегав,пред ДАИ...щото един съсед искаше да става бакшиш,дори жълта Дачия си купи...ама не издържа изпита и се отказа.
Не говоря с непознати. Никога не се знае кой от двама ни ще се окаже психопат!
- vargala81
- потребител
- Регистриран: 06 дек 2007, 13:50
- Модел на автомобила: Ford Focus 2001 г. - 1.6, 16v, 100 ps.Zetec SE Engine
- Контакти:
Трябва ти психо, а до колкото знам от таксиметрови шофьори психо не се вади а се копува
.Една таксиметрова шофьорка не вярвала, ка то са я скъсали 2 пъти на 3тия път купила ботилка ойски,кола и бонбониера и го взела
Иначе мой приятел кара без психо близо 10 год.но без осигоровки.От централата им казваха кога има проверки и се криеха докато си тръгнат ДАЙ ,иначе хванат ли те глобите са много солени

- naze
- потребител
мене осигоровките не ме интерсуват аз съм осигорен и без да работя но гледам прекалено много обяви за нощни смени дачии и авео-та предимно... за Варна говоря че въпроса ми е така и така нямам какво да правя и съм съгласен на всякакъв график не мога ли да цъкам вечер пък до колкото съм запознат си наемам колата
криза.. 

- pepy1
- Модератор
- Регистриран: 18 май 2005, 22:38
- Модел на автомобила: бивш форд ескорт 1.6i 16v zetec Ghia Combi'96
бившо пежо 306 комби 1,9 ТД пак комби и Сеат ибиза 3 цилиндров 1.4 дизел - Местоположение: шоп от Младост-4
- Контакти:
принципно в София през ноща карат повече нередовни отколкото редовни таксита ,но ако ги хванат ....отиде оборота около 20 лв е наема на таксиметрова кола за 12 часово дежурство,но ти по добре виж какво е необходимо като документи ,пък как ще ги получиш си е твоя работа
времето е като парите-никога не стига
- naze
- потребител
проблема е че не става за 1 ден.. знам че изпит в ДАИ е по 2 пъти на месец и се чака сигурно месец да се запишеш и после се купува както казахте а аз тея не ги обичам... и най-много да си докарам проблеми и да не мога си изкарам разрешително.. а идеята ми е точно за нощна смяна да въртя както го каза колегата "нередовен" и наема на кола за смяна е 13 лева .. Варна..
мерси за помощта !
мерси за помощта !
криза..