Добри сервизи в Русе Плевен В.Търново
-
- потребител
- Регистриран: 05 юли 2010, 20:00
- Модел на автомобила: ford focus 1.8 TDdi
- Status: Извън линия
Добри сервизи в Русе Плевен В.Търново
Колеги може ли да ми кажете за Мото пфое в Русе, Плевен, В. Търново и Габрово кой е най - читав и момчетата си разбират по диагностика и откриване на проблеми.
- DigiPro
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
- Модел на автомобила: C-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3 - Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
Re: Добри сервизи в Русе Плевен В.Търново
Аз съм доволен от Мото-Пфое - В. Търново, но за другите градове ще трябва колегите да кажат и накрая ти сам да решиш къде да отидеш.
Може да напишеш конкретно какъв ти е проблема и някой да те насочи към друг сервиз, където да ти вземат по-малко пари и пак да ти решат проблема.
Може да напишеш конкретно какъв ти е проблема и някой да те насочи към друг сервиз, където да ти вземат по-малко пари и пак да ти решат проблема.
-
- потребител
- Регистриран: 05 юли 2010, 20:00
- Модел на автомобила: ford focus 1.8 TDdi
Re: Добри сервизи в Русе Плевен В.Търново
Ами като за начало съм писал във форума но ще обясня. При пътуване към Русе карам си аз и на едно кръстовище изключвам от скорост и оборотите на 1300 1600 оборота. Изгасих двигателя запалих наново и се оправи. Карах и това ми се случи още веднъж. След това не ми е правила такъв проблем. Юли месец към морето до Варна няма проблем. скорост 90 100 км. на магистралата 130 160 км. върви не се удържа. След разходка до нос калиакра. Паля и някъде след 10 км започна да предърпва като бензинова при 90 100 км. Настъпвам я 120 140 ускорява и върви оборотите се меняха пак 1400 1600. Към Балчик започна да предърпва още по начесто и на Албена влезе в сервизен режим. Угасих и реших да запаля. Запали и тръгна карах до 2000 оборота и гледах по полека да карам. На няколко пъти ми влиза в сервизен режим до Варна. След това намерих сервиз във Варна и докато стигна до там влиза доста в сервизен режим гася паля и продължавам. На различни обороти ми влизаше в сервизен режим но не съм вдигал над 2200 оборота. Оборотите на празен ход се вдигаха и стигаха до 2000 . Преди сервиза спрях и оборотите бяха около 2000. Бях я оставил да работи на място и изведнъж паднаха на 800. След като я закачиха не можаха да разчетат грешките изчистиха ги и колата не е правила проблем до Равда и така 1000 км. След това започна да предърпва различно но не влизаше в сервизен режим. В различни положения прекъсва. Пример 300 км никакъв проблем и идва момент предърпа натисна съединителя и гледам оборотите на празен ход променени 1400 1600. На връщане 20 км преди Плевен започна да върви като спъната. След Плевен освободи и до Българене 140 160 няма проблем върви не се удържа. Случвало се е карам няма проблем спирам. Паля след 10 мин и започва да предърпва. Закачих я на диагностика и имаше 2 пъти грешка P1608. Карах я на Ловеч и в паметта на помпата имаше грешка 52. Казаха от Пловдив София и той блок. Но реших да си я карам така. При едно ходене до Търново започна да си мени оборотите и да предърпва пак си карам с 90 100 на 1900 2100 об. настъпих я на 4 с 300 3500 об. и така 2 3 км и се оправи не менеше обороти и непредъвпваше. В Търово ми направи пак така настъпих я и се оправи. След като се прибрах паркирах Подадох газ иоборотите пак затанцуваха 1000 1400 бутнах педала отдолу и се оправиха на 800. Отпуснах го и пак се повишиха бутнах го пак нагоре и се оправиха на 800. Смених педала с нов 2 дни добре но пак запична да си променя оборотите бутам го лекичкоотдолу и се оправят на 800. Просто не знам какво може да е. Питах майстора в софия каза че грешка 52 меже да еслучайна и може да е от друго. Смятам да отида до мотопфое търново да и направят диагностика но не да казват може да е това или това и да сменям само неща без ефект . Съгласен съм да кажат 500 лв но да са сигурни и да го отстранят.