Ford fusion VS Peugeot 307
-
- потребител
- Регистриран: 22 май 2011, 10:28
- Модел на автомобила: fusion
- Status: Извън линия
Ford fusion VS Peugeot 307
Здравейте,
предстои ми покупка на автомобил,спрял съм се на тези две марки(fusion или peugeot 307).
Все още се колебая м/у бензин или дизел(може да изкажете мнения за разхода на гориво на двете коли).Не търся "бегачка",по скоро търся автомобил,който да ми е винаги в изправност,и да ми служи най-вече като кола!
Интересувам се най-вече от поддръжката на автомобилите и консумативи към тях,проблеми с ходовата част.Най-общо казано кой автомобил от двата е с най-евтина поддръжка!
Проблемни места по автомобила,при покупка(какво да се гледа)
предстои ми покупка на автомобил,спрял съм се на тези две марки(fusion или peugeot 307).
Все още се колебая м/у бензин или дизел(може да изкажете мнения за разхода на гориво на двете коли).Не търся "бегачка",по скоро търся автомобил,който да ми е винаги в изправност,и да ми служи най-вече като кола!
Интересувам се най-вече от поддръжката на автомобилите и консумативи към тях,проблеми с ходовата част.Най-общо казано кой автомобил от двата е с най-евтина поддръжка!
Проблемни места по автомобила,при покупка(какво да се гледа)
- gurcayy
- потребител
- Регистриран: 11 май 2011, 23:16
- Модел на автомобила: Focus, 307
Re: Ford fusion VS Peugeot 307
Нямам преки наблюдения върху Фюжъна, но мога да ти кажа защо да не купуваш 307, още повече 2.0 HDI 110 к.с. Ще те заболи от ремонти по ходовата част. Освен това "чупят" маховик, който струва майка си и баща си и се сменя заедно със съединител. Ще го кажа така: Пежо го признаха за фабричен дефект и преди 3 години пуснаха "промо" цена от около 1200 лв за нов комлект.Единственото му хубаво е двигателя и хубавите работи май са до там..Не ангажирам никой с мнението си.Личните ми наблюдения са от колата на баща ми - 307 , 2003 , 2.0 HDI, 110 k.c.
-
- потребител
- Регистриран: 22 май 2011, 10:28
- Модел на автомобила: fusion
Мерси за мнението, което изказа.
Значи е демферен съединителя,ами фюжана не ли е като фиестата,някакви впечатления от нея(лоши,хубави)
Значи е демферен съединителя,ами фюжана не ли е като фиестата,някакви впечатления от нея(лоши,хубави)
- gurcayy
- потребител
- Регистриран: 11 май 2011, 23:16
- Модел на автомобила: Focus, 307
Аз нямам наблюдения върху Фюжъна. Не знам как са техните двигатели, но TDci на Форд и HDi на Пежо са фактически един и същ двигател.