Форд Транзит 1991-1998г
-
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2012, 15:43
- Модел на автомобила: Taunus 1.6
- Status: Извън линия
Форд Транзит 1991-1998г
Здравейте!
Имам си идея да си купя бус Транзит. Дали да е бензин на газ или дизел, незнам все още. Искам да е със седалки 9 местен , за да мога да го преоборудвам лятото на къмпинг каравана за риболов и разходки в гората.
Искам да ми дадете съвет , когато обикалям за такъв бус, къде да гледам , на какво да надблегна, къде да пипна и отвторя, че да не ме подхлъзнат с някоя барака. Не съм се замислил и дали да е с десен или ляв волан, но това няма значение за мен.
Дизел или бензин? Слаби места по купето и трансмисията.
Очаквам Вашите съвети
Имам си идея да си купя бус Транзит. Дали да е бензин на газ или дизел, незнам все още. Искам да е със седалки 9 местен , за да мога да го преоборудвам лятото на къмпинг каравана за риболов и разходки в гората.
Искам да ми дадете съвет , когато обикалям за такъв бус, къде да гледам , на какво да надблегна, къде да пипна и отвторя, че да не ме подхлъзнат с някоя барака. Не съм се замислил и дали да е с десен или ляв волан, но това няма значение за мен.
Дизел или бензин? Слаби места по купето и трансмисията.
Очаквам Вашите съвети

- msotiroff
- потребител
- Регистриран: 30 мар 2007, 21:30
- Модел на автомобила: Ford Galaxy 1,9 TDI
Ford Mondeo 1,8 TD - Местоположение: Пазарджик
Re: Форд Транзит 1991-1998г
Виж тази статия , може да ти е полезна...
Същността на човешката личност може да се оприличи на дроб,
където в числителя стои оценката на обществото за личността, а в знаменателя - самооценката й.
Така колкото повече знаменателя клони към безкрайност, толкова повече дробта клони към нула.
където в числителя стои оценката на обществото за личността, а в знаменателя - самооценката й.
Така колкото повече знаменателя клони към безкрайност, толкова повече дробта клони към нула.
-
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2012, 15:43
- Модел на автомобила: Taunus 1.6
Re: Форд Транзит 1991-1998г
А как да разбера дали един разпределителен вал е износен повече или по-малко, без да отварям мотора?