Съвет за покупка на Форд Фокус
- 
				anthropos
- потребител 
- Регистриран: 05 фев 2013, 22:26
- Модел на автомобила: Ford Focus
- Status: Извън линия
Съвет за покупка на Форд Фокус
Здравейте!
Обмислям покупка на Форд Фокус от фирма, която разпродава няколко от своите автомобили. Всичките са Форд Фокус, 2007 г., на цени м/у 6500 и 7500 лв. Има изготвени експертни оценки за всеки един автомобил, като са посочени необходимите ремонти, както и препоръчителната продажна цена.
Въпросът ми е колко ще струват ремонтите в сервиз, който не е на Мото Пфое, където е по-скъпо.
Вижте прикачените файлове с описанието на необходимите ремонти.
Благодаря ви:-)

Обмислям покупка на Форд Фокус от фирма, която разпродава няколко от своите автомобили. Всичките са Форд Фокус, 2007 г., на цени м/у 6500 и 7500 лв. Има изготвени експертни оценки за всеки един автомобил, като са посочени необходимите ремонти, както и препоръчителната продажна цена.
Въпросът ми е колко ще струват ремонтите в сервиз, който не е на Мото Пфое, където е по-скъпо.
Вижте прикачените файлове с описанието на необходимите ремонти.
Благодаря ви:-)
- baihui
- потребител 
- Регистриран: 06 юни 2005, 23:48
- Модел на автомобила: Focus 1.8 TDCI
- Контакти:
Re: Съвет за покупка на Форд Фокус
Какво ще рече забележки по ДВГ? Може да е смяна на масло или за основен ремонт, много общо звучи тази забележка  Дискове с накладки 150-200 лева, брава от автоморга, корите под двигателя и радиатора може и без тях
 Дискове с накладки 150-200 лева, брава от автоморга, корите под двигателя и радиатора може и без тях  аз мойте съм ги махнал че ми пречат, задните носачи пак от автоморга или нови мисля че бяха към 100-150 лева чисто нови. Разбери какви точно са проблемите по двигателя!!!
 аз мойте съм ги махнал че ми пречат, задните носачи пак от автоморга или нови мисля че бяха към 100-150 лева чисто нови. Разбери какви точно са проблемите по двигателя!!!

Дискове с накладки 150-200 лева, брава от автоморга, корите под двигателя и радиатора може и без тях
 Дискове с накладки 150-200 лева, брава от автоморга, корите под двигателя и радиатора може и без тях  аз мойте съм ги махнал че ми пречат, задните носачи пак от автоморга или нови мисля че бяха към 100-150 лева чисто нови. Разбери какви точно са проблемите по двигателя!!!
 аз мойте съм ги махнал че ми пречат, задните носачи пак от автоморга или нови мисля че бяха към 100-150 лева чисто нови. Разбери какви точно са проблемите по двигателя!!!

- 
				anthropos
- потребител 
Ами тези неща, дето са изброени:-) Нали пише "проблеми по ДВГ - ........."baihui написа:Какво ще рече забележки по ДВГ?
Впрочем, тези четири картинки се отнасят до четири различни коли.
Все пак, благодаря за мнението:-)
- baihui
- потребител 
- Регистриран: 06 юни 2005, 23:48
- Модел на автомобила: Focus 1.8 TDCI
- Контакти:
Аз разбрах че се отнася за 4 различни коли, но това пък ако е проблем по ДВГ (подмяна кора радиатор, смяна маркуч, термостат ...) 
Взимай такъв който няма проблем с дюзи, съединител, нафтова помпа!!! Всичко друго е сравнително евтино а може и без някой от тези ремонти

Взимай такъв който няма проблем с дюзи, съединител, нафтова помпа!!! Всичко друго е сравнително евтино а може и без някой от тези ремонти

- 
				niki_305
- потребител 
- Регистриран: 30 яну 2009, 13:43
- Модел на автомобила: Eskort
Колега,един съвет от мен,не купувай служебна кола,дори да е подарък.Не си знае километрите и кой я е трескал по дупките.По-добре виж някое фордче,на някой колега,дето си го е поддържал и си го е гледал като очите си.От авто-къща също забрави.Само от собственик,защото,наи-малко,ще е направено някакво обслужване,някога.

- 
				anthropos
- потребител 
Именно - за 4 различни коли се отнася.baihui написа:Аз разбрах че се отнася за 4 различни коли
- Донякъде съм съгласен. В случая компанията е сериозна, а колите се обслужват в оторизиран севриз. Всичките са под 100 хил. км, което за 5-годишни коли мисля, че е добре.niki_305 написа:Колега,един съвет от мен,не купувай служебна кола,дори да е подарък.Не си знае километрите и кой я е трескал по дупките.
- 
				anthropos
- потребител 
Здравейте отново!
Другите коли за купени вече, останала е само първата (вижте четирите картинки с проблемите по двигателите и ходовата част). Искам да попитам тези задни напречни носачи, които са за смяна дали представляват значителен проблем?

Другите коли за купени вече, останала е само първата (вижте четирите картинки с проблемите по двигателите и ходовата част). Искам да попитам тези задни напречни носачи, които са за смяна дали представляват значителен проблем?
Офертите ни ги пратиха в писмен вид, не сме ги гледали. Мисля, че е 1,6, бензинов двигател.baihui написа:Каква кубатура са, какви коне и какво гориво?