Мнения за конкретна обява - Мондео 1.8 125к.с.
-
- потребител
- Регистриран: 04 ное 2014, 22:42
- Модел на автомобила: Мондео
- Status: Извън линия
Мнения за конкретна обява - Мондео 1.8 125к.с.
Здравейте, реших да стана един от Вас и си харесах едно мондео, моля за мнения относно модела и конкретната обява.
Също така ще съм благодарен ако някой сподели има ли нещо по-специално на което трябва да обърна внимание, тъй като досега не съм имал Форд.
Вчера ходих и я гледах колата не открих външни забележки които да са по-значителни. Собственика сподели, че имала за смяна 2 тампона отзад и била със летни гуми.
Мисля днес да я закарам на сервиз да проверят двигателя и предницата, но се колебая къде, бихте ли ми препоръчали някое място където си гледат работата и да не ми одерат кожата в София.
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=7y37lf
Не съм сигурен, че това е точния раздел в който трябваше да пусна темата, но не намерих по-подходящ.
Поздрави, Дани
Също така ще съм благодарен ако някой сподели има ли нещо по-специално на което трябва да обърна внимание, тъй като досега не съм имал Форд.
Вчера ходих и я гледах колата не открих външни забележки които да са по-значителни. Собственика сподели, че имала за смяна 2 тампона отзад и била със летни гуми.
Мисля днес да я закарам на сервиз да проверят двигателя и предницата, но се колебая къде, бихте ли ми препоръчали някое място където си гледат работата и да не ми одерат кожата в София.
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=7y37lf
Не съм сигурен, че това е точния раздел в който трябваше да пусна темата, но не намерих по-подходящ.
Поздрави, Дани
- essex
- потребител
- Регистриран: 28 окт 2008, 14:15
- Модел на автомобила: Форд Фокус СТ170
Re: Мнения за конкретна обява - Мондео 1.8 125к.с.
Гледам че колата се намира в София, значи може да е закараш на Fordmaniac
http://www.clubford.org/forum/viewtopic ... 14&t=64271 Всички са доволни след като той им е пипнал и погледнал колата.
http://www.clubford.org/forum/viewtopic ... 14&t=64271 Всички са доволни след като той им е пипнал и погледнал колата.
По-добре 10мин закъснял, но поне жив и здрав.
- BIGFORDFAN
- потребител
- Регистриран: 03 май 2007, 05:06
- Модел на автомобила: Mondeo mk2 1.8 TD ''Сребърната стрела'' & 1996 Scorpio 2.9 12v automatic estate
Колата е типична ''Англичанка'', ако не ти е проблем че е била с обратна дирекция, може да я погледнеш. Ако ''обръщането'' е направено кадърно, може и да няма никакви проблеми с това. Иначе като цена и екстри е много добра според мен. Успех!
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
И как стигна до заключението, че е английска, всичко си е на мястото?
- pantata
- потребител
- Регистриран: 28 сеп 2006, 03:22
- Модел на автомобила: Fiesta 1.4 `89
Fiesta 1.25 '10
Subaru Legacy 3.0R Auto '07 - Местоположение: Димитровград/София
Надписа "ЛХ" на задния капак, което е ниво на оборудване предлагано на острова, което не е гаранция че е внесена от там. Възможно е да е сменен капака след удар отзад, взет от морга.

- BIGFORDFAN
- потребител
- Модел на автомобила: Mondeo mk2 1.8 TD ''Сребърната стрела'' & 1996 Scorpio 2.9 12v automatic estate
Има и други жокери, не е само надписа. А като се провери по ВИН и вече ще е 100% сигурно.
Sent from my GT-S5360 using Tapatalk 2
Sent from my GT-S5360 using Tapatalk 2
- pantata
- потребител
- Регистриран: 28 сеп 2006, 03:22
- Модел на автомобила: Fiesta 1.4 `89
Fiesta 1.25 '10
Subaru Legacy 3.0R Auto '07 - Местоположение: Димитровград/София
Ок, на втори поглед копчето за аварийни е от другата страна.

- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Аз питах съвсем сериозно, не се заяждах, но обявата е свалена, така че няма значение. Гледах в другите обяви до 2004 копчето на аварийните е отдясно, след това е отляво. Стопа също може да е сменен заедно със капака от английска, затова да има светлина за заден от двете страни. Истината е във ВИНа ама в "Мобиле" няма как да се види.
- BIGFORDFAN
- потребител
Ако имаш сериозен интерес към обявата ще питаш за ВИН или ще го погледнеш на място. Някои неща определено си бяха ''на мястото'', но по други се познава на 99%, а и цената беше подозрително ниска за мк3 след фейса.