кажете ми нещо за новия фокус
- simeto
- потребител 
- Регистриран: 25 мар 2007, 00:51
- Модел на автомобила: Ford Focus 1,6 115kc
- Status: Извън линия
кажете ми нещо за новия фокус
Здравйте! Искам някой да ми помогне с мнение за новия фокус, защото съм твърдо решена да го купя - Фокус Тренд 1,6 100к.с. платила съм капаро така че няма мърдане, само чакам да го доставят от завода. До сега карах едно Ауди Б4 от 93г. и съм страшно разочарована. Пък напоследък от уж специалисти получих много лоши отзиви за новото Фокусче. Така, че моля ПОМОЩ!!
П.С. Файла е колата, която чакам!

П.С. Файла е колата, която чакам!
- camaro
- потребител 
- Регистриран: 09 апр 2005, 23:41
- Модел на автомобила: focus1.6 16V-99г, fiesta1.3-95г, fiesta1.8д-99г
з
ами питаи badAngel мисля че неговия беше точно такъв   досега несам прочел да се оплаква от нещо
 досега несам прочел да се оплаква от нещо   така че взимаи смело все пак е форд няма да те разочарова
 така че взимаи смело все пак е форд няма да те разочарова 

досега несам прочел да се оплаква от нещо
 досега несам прочел да се оплаква от нещо   така че взимаи смело все пак е форд няма да те разочарова
- Polly
- потребител 
- Регистриран: 24 фев 2005, 16:02
- Модел на автомобила: Бира Каменица в кен
- Контакти:
Много ми е чудно от какво толкова си разочарована от това Ауди, което си карала? От поведението му на пътя? От външната и/или вътрешната визия? От начина, по който потегля и спира?
Много странно звучат подобни изказвания от рода на "много съм разочарована от..." без да се каже причината за разочарованието, а за една кола без значение марката, най-важното нещо е добрата подръжка, ако такава липсва, може да се разочароваш и от чисто новия фокус много бързо.

Много странно звучат подобни изказвания от рода на "много съм разочарована от..." без да се каже причината за разочарованието, а за една кола без значение марката, най-важното нещо е добрата подръжка, ако такава липсва, може да се разочароваш и от чисто новия фокус много бързо.

FORD - Feel the difference.
						- simeto
- потребител 
- Регистриран: 25 мар 2007, 00:51
- Модел на автомобила: Ford Focus 1,6 115kc
сега ще ти обясня.както знаеш това е кола карана по българскте пътища. и е стара 250 000км. аз си я поддържам но иманно това ми коства около 200 лв на 2 месеца без да броим 4е гори 12/100 извънградско и 15 на градско.плус това частите за ауди в момента са скъпи.ааа и ве4е правя реглаж на предницата през 1 месец.и иначе купето е доста добро и е прятна кола.със спортно окачване е на дълъг път вози ок но на градско е трагедия.така че дано сега ме разберешPolly написа:Много ми е чудно от какво толкова си разочарована от това Ауди, което си карала? От поведението му на пътя? От външната и/или вътрешната визия? От начина, по който потегля и спира?
- MegatroniC
- потребител 
- Регистриран: 29 апр 2006, 22:42
- Модел на автомобила: Fiesta MK IV Ghia 1,25i 16V Zetec-S 
 Honda Jazz II 1.3 iDSI
- Контакти:
- 
				1.8d
- потребител 
- Регистриран: 19 яну 2006, 20:07
- Модел на автомобила: БМВ Е46 320d Комби 2001г 136к.с
И в този, и в тозиMegatroniC написа:Айде да го видим в другия раздел

http://www.clubford.org/forum/viewtopic ... 0%F2%EA%EE" onclick="window.open(this.href);return false;
 http://www.clubford.org/forum/viewtopic ... 0%F2%EA%EE" onclick="window.open(this.href);return false;- mrdds
- потребител 
- Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
- Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium
Re: кажете ми нещо за новия фокус
как могат да се наричат специалисти,като в цяла Европа фокуса е номер 1 по продажби,обявен е и за втора употреба кола на годината в БГ.Цените не им падат,за разлика от другите модели форд,но....както всички знаем им се носи лоша слава,особенно от хора които никога не са притежавали форд.simeto написа:.... Пък напоследък от уж специалисти получих много лоши отзиви за новото Фокусче.!!
Честито и от мен,да си го джиткаш със здраве....
и аз си търся фокус....ама май трябва да си търся ......финансистка по скоро .....да ми го купи
 ,шегувам се де
 ,шегувам се де  
 Добре дошла в клуба с новата машина,щракай снимки и да се кефим и ние!
П.П Не само KEFi

- BadAngel
- потребител 
- Регистриран: 03 авг 2005, 00:07
- Модел на автомобила: '06 Ford Focus
- Контакти:
мхм, за цвета искам да ти кажа, че може да поспорим, имаме една синя такава навара и всяка драскотинка си личи от 4 километра, на Moondust Silver драскотинките са много по-незабележими, а и освен това колата малко ми напомня за легендарните сребърни стрелиchaosdd написа:Най-хубавия цвят....Aquarius.
Най-добтрия модел в класа.
Честито, страхотен избор.

ааами, да, моя е такъв, не съм се оплаквал наистина, по колата не съм имал проблеми освен, че леко скърцаха вратите (още от магазина като я взех го усетих това) и имах проблеми с отдушника на картерната вентилация (сълзеше леко при дълъг път и седеше кофти петно точно отгоре на главата на мотора, но проблема се оправи лесно)camaro написа:ами питаи badAngel мисля че неговия беше точно такъвдосега несам прочел да се оплаква от нещо
edit pepy
опитвай се да редактираш постовете си а не да пускаш нови всяка минута
Играчките се променят,
момчетата - не.
						момчетата - не.