Какво мислите за форд КА?

Всички въпроси свързани с вашия автомобил, за които няма конкретна тема.

Колко и давате ?

1 най-малко
12
32%
2
7
18%
3
6
16%
4
4
11%
5
7
18%
6 най- много
2
5%

Общо гласове: 38

Потребителски аватар
ImpossibleMan
потребител
потребител
Регистриран: 17 авг 2006, 20:33
Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.4 Titanium 2011
Status: Извън линия

Мнение от ImpossibleMan » 22 авг 2007, 00:19

Е, надявам се ме разбра, какво имах предвид. Няма как брато, мога сега да извадя 7777 лева и да си взема Форд Фокус 1.8, но какво ще го правя? Пак толкова ще ми върви в завоите. Пред дома няма да се събере, Ще се чудя, как ли го е карал предния или предните собственици и ще ме страх да тръгна и на 100 км с него без да си проверя налягането в гумите. Знам ли какви галоши ми е сложил. А за цените. Интересно, но КА е по-скъпа от Фиеста, а би трябвало да е обратно! И да ти кажа нещо. Навит бях на 1.6 TDCI Фиеста за около 22 000 с доста екстри, включиелно автоматичен климатик и CD! Отстъпката бе 2300 лева за тоя пакет. Тряба ти кажа, че това леко нещо с 90 TDCI кончета дърпа ужасно. И за миг нямаше да си помисля за базовия модел на Фокус, който в момента е с 5 бона отгоре! Е, не съм казал, че моята въшка дърпа много. Даже съм се зарекъл да я сменям за по-мощна. 75 коня не стигат за извън града. В Планината са достатъчни, ако няма колона за изпреварване пред теб. Наистина трудно се навивам да изпреварвам на 200 метрова права отсечка. Не, че не го правя, но риска е голям. Обаче определено е по-добрият избор в сравнение с КА.

И айде още нещо. Пoгледни цената на Фиеста ST. Почти колкото нормален Фокус с екстри е, но...

Отговори

Върни се в “ДРУГИ ВЪПРОСИ”