резервоар
- jojo
- потребител
- Регистриран: 21 фев 2007, 14:55
- Модел на автомобила: sierra
- Status: Извън линия
резервоар
здравейте,аб* му майката дадох сиерата на един френд за няколко часа и като ми я върна ми идваше да го пребия,качвам се аз първо съеденителя ми омекнал и дори ми пребуксува,после реших да я поогледам и виждам резервоара ударен и огинат на вътре.та аз не знам ама това може ли да ми е проблем или да се пооскпокоя.извинявайте че се оплаквам и не е точно по няква тема ама вие да сте мойто място ще сте бесни.аиде 

- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X
Според мен този твой "френд" се е отнесъл с чуждата кола, като с чужда жена. Опитвал и да прави дрифтчета и да върти задница и гуми. Възможно е да ти е скапал съединителя, но може и да не е успял, а само да е поразместил аксеалния лагер по планката. Отиваш да ти я вдигнат. Сваляш гуменото уплътнение и светваш с една лампа, за да видиш какво е положението.
За резервоара трябва да огледаш внимателно дали е ударен (на мястото на удара има вдлъбнатина с заоствен връх) или само е подпрян вдлъбнатината е с чувствително по-заоблен връх и неби трябвало да се вижда метала.
Ако е само подпрян (както е моя) свиркай си! В най-лошия случай ще събира 1 литър по-малко.
За резервоара трябва да огледаш внимателно дали е ударен (на мястото на удара има вдлъбнатина с заоствен връх) или само е подпрян вдлъбнатината е с чувствително по-заоблен връх и неби трябвало да се вижда метала.
Ако е само подпрян (както е моя) свиркай си! В най-лошия случай ще събира 1 литър по-малко.
- jojo
- потребител
- Регистриран: 21 фев 2007, 14:55
- Модел на автомобила: sierra
големи проблеми няма,за съединитела малко натегнах пооправи се,но може би след 2 месеца ще си иска смяна защото на ден и въртя най малко по около 5км и в тия задръствания ама кво да се прай.ина4е резервоара е само огънат което също не ми никак приятно но слава БОГУ не е пробит. аиде за днес няма да се оплаквам повече