резервоар

Всички въпроси свързани с вашия автомобил, за които няма конкретна тема.
Потребителски аватар
jojo
потребител
потребител
Регистриран: 21 фев 2007, 14:55
Модел на автомобила: sierra
Status: Извън линия

резервоар

Мнение от jojo » 10 май 2007, 13:25

здравейте,аб* му майката дадох сиерата на един френд за няколко часа и като ми я върна ми идваше да го пребия,качвам се аз първо съеденителя ми омекнал и дори ми пребуксува,после реших да я поогледам и виждам резервоара ударен и огинат на вътре.та аз не знам ама това може ли да ми е проблем или да се пооскпокоя.извинявайте че се оплаквам и не е точно по няква тема ама вие да сте мойто място ще сте бесни.аиде :evil:

Потребителски аватар
nikolovvd
потребител
потребител
Регистриран: 15 май 2006, 16:18
Модел на автомобила: Mitsubishi X

Мнение от nikolovvd » 10 май 2007, 14:23

Според мен този твой "френд" се е отнесъл с чуждата кола, като с чужда жена. Опитвал и да прави дрифтчета и да върти задница и гуми. Възможно е да ти е скапал съединителя, но може и да не е успял, а само да е поразместил аксеалния лагер по планката. Отиваш да ти я вдигнат. Сваляш гуменото уплътнение и светваш с една лампа, за да видиш какво е положението.
За резервоара трябва да огледаш внимателно дали е ударен (на мястото на удара има вдлъбнатина с заоствен връх) или само е подпрян вдлъбнатината е с чувствително по-заоблен връх и неби трябвало да се вижда метала.
Ако е само подпрян (както е моя) свиркай си! В най-лошия случай ще събира 1 литър по-малко.

Потребителски аватар
jojo
потребител
потребител

Мнение от jojo » 11 май 2007, 22:04

големи проблеми няма,за съединитела малко натегнах пооправи се,но може би след 2 месеца ще си иска смяна защото на ден и въртя най малко по около 5км и в тия задръствания ама кво да се прай.ина4е резервоара е само огънат което също не ми никак приятно но слава БОГУ не е пробит. аиде за днес няма да се оплаквам повече

aaleks
потребител
потребител
Регистриран: 29 яну 2005, 12:06
Модел на автомобила: Мондео 1.8 TD 94'
Контакти:

Мнение от aaleks » 12 май 2007, 19:13

Няма ли сестра да му го върнеш =P~: .
Небойте се роби Спартак е с вас!

Потребителски аватар
jojo
потребител
потребител

Мнение от jojo » 14 май 2007, 21:53

за жалост няма такава,иначе за някоя 19 годишна сгодна женица ще го прежалим тоя съединител може дори и резервоара

Отговори

Върни се в “ДРУГИ ВЪПРОСИ”