Ghia vs не Ghia?
- G2233
- потребител
- Регистриран: 14 ное 2007, 20:23
- Модел на автомобила: Volvo V50 1.6i Duratec/100к.с/газ/2009
- Status: Извън линия
Ghia vs не Ghia?
А някой може ли да ми каже каква е разликата в оборудването м/у ghia и не ghia Smile
Също така каде трябва да се намира бутона за подгряващите седалки че нещо немога да го открия, пък трябва да има.
Също така каде трябва да се намира бутона за подгряващите седалки че нещо немога да го открия, пък трябва да има.
-
- потребител
- Регистриран: 05 мар 2006, 14:18
- Модел на автомобила: *
- Контакти:
Има разлика в оборудването Ghia на един автомобил със същия такъв пак Ghia. Зависи за кой пазар е правен автомобила.
Моя Фокус е с 4-тири ел.стъкла, дискови спирачки отзад - това е част от Ghia оборудването, но друг такъв същия пак Ghia ги няма тея неща. Други разлики не открих при малкото време което имах да се запозная.
Та мисълта ми беше, че за разликите между Ghia и не Ghia може само да се гадае. Всичко зависи за къде е произведен конкретния автомобил.
Моя Фокус е с 4-тири ел.стъкла, дискови спирачки отзад - това е част от Ghia оборудването, но друг такъв същия пак Ghia ги няма тея неща. Други разлики не открих при малкото време което имах да се запозная.
Та мисълта ми беше, че за разликите между Ghia и не Ghia може само да се гадае. Всичко зависи за къде е произведен конкретния автомобил.
- mladen1984
- потребител
- Регистриран: 14 апр 2006, 12:16
- Модел на автомобила: ford scorpio 2.8i Ghia 204к.с.автоматик
ford scorpio 2.0i Ghia 136k.c. DOHC (1995)
ford scorpio 2.9i Ghia 210k.c. V6 (1995)cosworth - Местоположение: Пловдив
Джиа
Преди известно време се заинтересувах защо има разлики между Джиа и Джиа!И на ли съм си любознателен писах на Форд-Германия.И от там веднага ми отговориха любезно и изчерпателно.Джиа е ниво на обзавеждане и е различно за различните години на производство на даден модел.Примерно за Скорпио 85 Джиа включва: предни ел. стъкла,ел. огледала,металик, оборотомер,по-хубава тапицерия и т.н.
А екстри като Климатик,Автоматик,Темпомат,бордови компютър са срещо допълнително заплащане.Общо взето за всеки модел е различно!
А екстри като Климатик,Автоматик,Темпомат,бордови компютър са срещо допълнително заплащане.Общо взето за всеки модел е различно!