Трябват ми мнения за Фокус 2004 1.6
-
- потребител
- Регистриран: 30 мар 2008, 05:21
- Модел на автомобила: n0n3
- Status: Извън линия
Трябват ми мнения за Фокус 2004 1.6
Здравейте и поздрави за хубавия форум. >:D<:
Нямам опит с Фокусите и с Фордовете като цяло и затова ми е нужно вашето мнение.
Като оставим на страна хубавите думи, които бихте казали за горния модел, нормално като се има предвид, че това е форум на Форд
Кои са лошите страни или недостатъците на този модел от тази година и този мотор като цяло, кои са най-срещаните проблеми и за какво да се оглеждам внимателно при огледа на колата.
Също бих искал да знам годините през които са правени промени по самия модел примерно дали от 99 до 04 са променяли нещо и неща от сорта.
Не бих отказал и линкове.
Поздрави и ще се радвам на повече мнения, благодаря.
Нямам опит с Фокусите и с Фордовете като цяло и затова ми е нужно вашето мнение.
Като оставим на страна хубавите думи, които бихте казали за горния модел, нормално като се има предвид, че това е форум на Форд
Кои са лошите страни или недостатъците на този модел от тази година и този мотор като цяло, кои са най-срещаните проблеми и за какво да се оглеждам внимателно при огледа на колата.
Също бих искал да знам годините през които са правени промени по самия модел примерно дали от 99 до 04 са променяли нещо и неща от сорта.
Не бих отказал и линкове.
Поздрави и ще се радвам на повече мнения, благодаря.

- vlad
- потребител
- Регистриран: 22 мар 2005, 17:51
- Модел на автомобила: Mondeo MK III '07, 2.2 TDCi Ghia, sedan
- Контакти:
- Status: Извън линия
Re: Трябват ми мнения за Фокус 2004 1.6
http://www.clubford.org/forum/viewtopic.php?f=9&t=15474
Пробвай и с търсачката, има още много теми за конкретни неща
Пробвай и с търсачката, има още много теми за конкретни неща