Mondeo 2001 2.0 TDCi 115 HP Ниво на Оборудване
- hellrazor
- потребител
- Регистриран: 07 сеп 2008, 18:37
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 2.0 TDdi
- Status: Извън линия
Mondeo 2001 2.0 TDCi 115 HP Ниво на Оборудване
Здравейте,
Първо да ви се похваля , че от няколко дни съм вече с нов форд ... Mondeo 2001 2.0 TDCi 115 HP
... колата е невероятна !!!
Понеже нямам никакви документи освен тези за притежание на автомобила , исках да попитам дали е възможно по някакъв начин да разбера какво е нивото на оборудване на колата .... дали е Ambiente или Trend и също така от къде мога да намеря списък с точните екстри които включва.
Благодаря предварително !
Първо да ви се похваля , че от няколко дни съм вече с нов форд ... Mondeo 2001 2.0 TDCi 115 HP

Понеже нямам никакви документи освен тези за притежание на автомобила , исках да попитам дали е възможно по някакъв начин да разбера какво е нивото на оборудване на колата .... дали е Ambiente или Trend и също така от къде мога да намеря списък с точните екстри които включва.
Благодаря предварително !
- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:
Re: Mondeo 2001 2.0 TDCi 115 HP Ниво на Оборудване
Виждаш си VIN номера, след това сваляш Ford Microcat и проверяваш - ще си покаже всичко.
Как да си свалиш микроката - провери тук http://www.clubford.org/forum/search.php" onclick="window.open(this.href);return false;
А и въпроса ти в другата тема, за парктроника - пак ще откриеш отговор с търсачката.
Как да си свалиш микроката - провери тук http://www.clubford.org/forum/search.php" onclick="window.open(this.href);return false;
А и въпроса ти в другата тема, за парктроника - пак ще откриеш отговор с търсачката.
- hellrazor
- потребител
Мерси Cenzor,
За Ford Microcat, четох по другите теми , но не бях сигурен дали ще извади инфо за нивото на оборудване, ще го тествам.
Относно парктроника , сванах ти намека , но не ми се иска да си купувам от метро или подобен магазин, а и бих искал в някой сервиз да ми го инсталират, понеже сам не бих си наранил красавеца ... да го дупча и т.н.
Благодаря за инфото все пак.
За Ford Microcat, четох по другите теми , но не бях сигурен дали ще извади инфо за нивото на оборудване, ще го тествам.
Относно парктроника , сванах ти намека , но не ми се иска да си купувам от метро или подобен магазин, а и бих искал в някой сервиз да ми го инсталират, понеже сам не бих си наранил красавеца ... да го дупча и т.н.
- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:
Парктроника можеш да си го купиш от където решиш, а след това да ти го инсталират в сервиз. Цената за поставяне беше около 50лв последно, а самия парктроник е от 50 до ... много.hellrazor написа:Мерси Cenzor,
- hellrazor
- потребител
Даже мисля че си намерих подходящия за 80лв. @ http://parktronik.hit.bg/" onclick="window.open(this.href);return false; 

- chaosdd
- потребител
- Регистриран: 09 мар 2006, 09:17
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 1.6 EcoBoost 160 к.с. 2011
Ambiente e с черна пластмаса на централната конзола и дръжки на вратите външни и лайсни небоядисани.
Trend е със сребриста апликация на централната конзола и гореспоменатите в цвета на купето.
Trend е със сребриста апликация на централната конзола и гореспоменатите в цвета на купето.
Ford. Feel the difference
- hellrazor
- потребител
Благодаря chaosdd!
Сега остава да намеря лист с оборудването за Trend на Mondeo 2001 и ще спя по-спокойно
Сега остава да намеря лист с оборудването за Trend на Mondeo 2001 и ще спя по-спокойно

- chaosdd
- потребител
Зависи от кой пазар е.
Повечето елементи от оборудването се виждат с просто око.
Не съм сигурен, че 2001 имаше TDCi, вероятно ти е TDdi със същата мощност.
Повечето елементи от оборудването се виждат с просто око.
Не съм сигурен, че 2001 имаше TDCi, вероятно ти е TDdi със същата мощност.
- hellrazor
- потребител
Да chaosdd , прав си , TDdi е и е внос от Италия.
Съгласен съм . че повечето се виждат с просто око , но аз търся точно онези които "трябва да знаеш че ги има" за да ги намериш
В смисъл , искам конкретно да съм запознат с какво разполага. Преглеждайки http://www.ford.bg/files/cp/Mondeo_2008%205%20BGN.pdf" onclick="window.open(this.href);return false; , мисля че всичко изброено важи и за предишните модели (не само за новото Мондео), така че целта на тази тема е изпълнена и дано помогне на други заблудени като мен колеги
Благодаря за помоща!
Съгласен съм . че повечето се виждат с просто око , но аз търся точно онези които "трябва да знаеш че ги има" за да ги намериш

В смисъл , искам конкретно да съм запознат с какво разполага. Преглеждайки http://www.ford.bg/files/cp/Mondeo_2008%205%20BGN.pdf" onclick="window.open(this.href);return false; , мисля че всичко изброено важи и за предишните модели (не само за новото Мондео), така че целта на тази тема е изпълнена и дано помогне на други заблудени като мен колеги

Благодаря за помоща!
- chaosdd
- потребител
Всъщност не е точно така. При новото Mondeo, оборудването доста се различава. Прилагам ценова листа от 2005, модела е като твоя, само че след Face Lift-а. Доста по-близо ще да е до твоя автомобил.
Съществува и фактора опции и различие м/у Италия и България в оборудването (едва ли са съществени).
Автомобилът е чудесен и много издръжив. Внимавй все пак с дюзи, ГНП (зависи от горивото) и турбото (зависи как е карана).
Безаварийни километри.
Съществува и фактора опции и различие м/у Италия и България в оборудването (едва ли са съществени).
Автомобилът е чудесен и много издръжив. Внимавй все пак с дюзи, ГНП (зависи от горивото) и турбото (зависи как е карана).
Безаварийни километри.
- Прикачени файлове
-
- Mondeo_2_Nov_2005.doc
- (269.5 KБ) Свален 189 пъти
- hellrazor
- потребител