Ford Mondeo 1.8 tdi MK2
-
- потребител
- Регистриран: 20 ное 2009, 16:07
- Модел на автомобила: mondeo
- Status: Извън линия
Ford Mondeo 1.8 tdi MK2
здравейте колеги! Искам малко инфо за Мондео 1.8 тди мк2 ако е възможно , в смисал ако някой има таква кола или е имал да ми каже какви са впечатленията от нея като комфорт разход поддръжка и т.н.
Колата ми харесва много но незнам дали да се доверявам на Форд (с извинение на съфорумците
)
Сега карам Ланча Делта и макар че чух някой глупости (разбрах ги в последствие че са "глупости") съм много доволен от колата като комфорт здравина и подръжка нямам никакви оплаквания освен в разхода 18/100 градско газ
нема такава ламя!
Благодаря ви предварително!
П.П. надявам се да не съм засегнал някой с по горе писаното
Колата ми харесва много но незнам дали да се доверявам на Форд (с извинение на съфорумците

Сега карам Ланча Делта и макар че чух някой глупости (разбрах ги в последствие че са "глупости") съм много доволен от колата като комфорт здравина и подръжка нямам никакви оплаквания освен в разхода 18/100 градско газ

Благодаря ви предварително!
П.П. надявам се да не съм засегнал някой с по горе писаното

- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Re: Ford Mondeo 1.8 tdi MK2
В общи линии и това което си чул за Форда е като за Ланчата, а приказки не липсват и съм ги чувал всичките.
-
- потребител
- Регистриран: 08 сеп 2009, 20:19
- Модел на автомобила: SIERRA
Аз,също сам чувал много глупости за форд като цяло.Относно мондеото,на жена ми баща и има такова.Като комфорт и разход нещата са перфектни,а здравината като всички коли се обаждат дребни неща.Ако не я товариш като bus,ще си много доволен като цяло.
- gazetto
- потребител
- Регистриран: 20 фев 2008, 19:38
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 1997 TDI Endura de 90hp
ЕН7077АН......и разни временни бегачки :) - Местоположение: с.Опанец - Плевен
- Контакти:
Зависи на какъв екземпляр ще попаднеш (то за всички е така).Аз имам 2 Мондеота и за мен тва е най-здравата кола.Всичко е на късмет.Нямам проблем с паленето,не се чупи много(аз карам яко на оффроуд с платформи по горите).Тук там може нещо да потропне, но частите не са скъпи(освен в МП
)

- PcMan
- потребител
- Регистриран: 29 яну 2009, 19:00
- Модел на автомобила: Ford Focus '01 1.8TDdi 90hp pre-face ниво Zetec
Ford Sierra '90 1.6i CVH 80hp последен face ниво CLX - Местоположение: Ловеч
- Контакти:
Заслужава си от всякъде колата! Само избирай внимателно, проверявай много добре всичко. От кола до кола може да има светлинни години разлика. Аз си търсих до преди 2 дена Фокус, карах 6 и гледах още поне 15, и накрая като си намерих точния екземпляр се оказа, че повечето то другите 5 са били тракащи каруци спрямо него (не защото е лош модел, дори обратното, а защото толкова са били пазени и поддържани без това да личи отвън особено).. Но попаднеш ли на екземпляра - ще се влюбиш и ще го караш много, и с гродост, и с радост. Мондео 2 изглежда и страхотно (седана е по-готиния за мен), което е хубав плюс. Този двигател са го слагали и в MK1 Фокусл Само хубави неща за него - надежден, евтини части, добри скорости и съединител. Всичко
Успех и си отваряй очите! Моята попаднах толкова случайно на нея.. толкова малко ми остана да я подмина за оглед (от собственик е), и без да знам щях да се мина и да търся още много - може би и нямаше да намеря толкова да ми харесва като тази. Успех

Успех и си отваряй очите! Моята попаднах толкова случайно на нея.. толкова малко ми остана да я подмина за оглед (от собственик е), и без да знам щях да се мина и да търся още много - може би и нямаше да намеря толкова да ми харесва като тази. Успех