Кора под двигател за Фокус

Всички въпроси свързани с вашия автомобил, за които няма конкретна тема.
Потребителски аватар
Next
потребител
потребител
Регистриран: 30 мар 2008, 17:33
Модел на автомобила: Ford Focus 2004, BMW E46 Х2 ,Nissan Navara 2.5di
Status: Извън линия

Кора под двигател за Фокус

Мнение от Next » 10 дек 2009, 18:25

Здравейте , трsбва ми кора под двигателя за Фокус 1 1.6i 16V 2004г. Къде може да проверя колко струва , че двигателя е заводско е без такава кора и е ужасно мръсен и искам да му сложа. :D
Изображение

Потребителски аватар
mrdds
потребител
потребител
Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium
Status: Извън линия

Re: Кора под двигател за Фокус

Мнение от mrdds » 11 дек 2009, 09:15

http://avtokori.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
118лв китайска,твърдят,че е по здрава от оригиналната.

http://www.intercar3000.com" onclick="window.open(this.href);return false;
105лв китайска

Мото пфое
предполагам 300+лв.Няма начин-оригинална.Скоро проверих за гумения нож под предната броня на фокуса,тъй като никъде го няма "китайски" а моя се е загубил някъде.В мото пфое цената му беше 115лв. :shock: :shock: :shock:

Авто морга
20-80лв според състоянието.В една морга ми предложиха натрошена кора за 20лв като ми казаха,че еди кой си лепял брони и можел да я залепи за още 20лв. *00120*

Общо взето не си струва за една пластмаса 100 кинта да се дават.Това е спекулация.Верно си е хубаво да си стои на мястото,но някак не ми се разделя със 100-тачка за 1 кв.м пластмаса.

Моя фокус е от МП и заводски май е нямал кора под двигателя.Спомням си преди време когато vvvasilev беше купил чисто новия син фокус(който в последствие пречука) и го показваше говореше,че му искали някви си стотин лв за да сложат кори дори и над двигателя.A TDCI без кора е като гуджук.Гледаш всикчо ново ,а като вдигне капака маркучи,тръби,блестящ капак на главата.....

Отговори

Върни се в “ДРУГИ ВЪПРОСИ”