проблем с новозакупен форд фокус

Всички въпроси свързани с вашия автомобил, за които няма конкретна тема.
sim_focus
потребител
потребител
Регистриран: 30 май 2012, 16:31
Модел на автомобила: ford focus
Status: Извън линия

проблем с новозакупен форд фокус

Мнение от sim_focus » 30 май 2012, 16:42

Здравейте!Тъй като съм нова във форума и не знам дали това е правилното място да си задам въпроса,ако не е може да преместите темата.Проблемът е следният- преди 2 дни купих форд фокус 1,8 TD ,2001 г.При покупката колата вървеше наистина добре ,закарах я до КАТ и на следващия ден я регистрирах,колата е изминала не повече от 10 км до този момент.В следващия при потегляне и подаване на газ достигайки 2000- 2500 оборота колата изгасва.И така при всяко запалване.От вчера е в сервиз,досега имаше няколко диагнози,сменяха един маркуч за турбото,който бил скъсан,но и това не е проблема,колата продължава да угасва щом и се подаде газ.Въпросът ми е възможно ли е проблемът да е свързан с електрониката и дали някой от вас се е сблъсквал с подобен проблем.Благодаря предварително.

Потребителски аватар
mrdds
потребител
потребител
Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium
Status: Извън линия

Re: проблем с новозакупен форд фокус

Мнение от mrdds » 30 май 2012, 17:02

Здравей колега и добре дошъл.
За съжаление симптома гаснене може да се причини от много неща,които тук теоретично във форума няма как да определим.Много кофти , че се е получило веднага след закупуването на автомобила.Както се казва жена и кола втора употреба на късмет се вземат.
Щом си я закарал в сервиз ще я оправят. :wink:

Отговори

Върни се в “ДРУГИ ВЪПРОСИ”