Нов съфорумец с Mondeo MK4 + въпроси
-
- потребител
- Регистриран: 24 ное 2013, 18:15
- Модел на автомобила: Mondeo MK4 2009 1.8 TDCI
- Status: Извън линия
Нов съфорумец с Mondeo MK4 + въпроси
Здравйте!
По стечение на обстоятелствата станах собственик на Форд Мондео МК4, 2009 година 1.8 ТДЦИ
Това ще ми е първия Форд през живота и тепърва ще се опознаваме!
СНИМКА

Колата е на 88 000 километра, карана и обслужвана в България.
Имам няколко въпроса поне първоначално. Ще ви бъда много благодарен, ако отговорите на лайк като мен
1. Радиото ми е като на снимката долу. Има ли блутуут колата (има и слушалки на лоста на мигачите)? Какъв е точно модела на това радио, характеристика и откъде мога да намеря сервизния код

2. На колко хиляди километра се сменя ангренажния ремък? Намерих информация за 200 000
. На колко километра е стандартното обслужване?
3. Има ли нещо специфично, което трябва да знам за колата? Както казах, това ми е първия форд
Поздрави на всички и предварително благодаря за отговорите
По стечение на обстоятелствата станах собственик на Форд Мондео МК4, 2009 година 1.8 ТДЦИ

Това ще ми е първия Форд през живота и тепърва ще се опознаваме!
СНИМКА

Колата е на 88 000 километра, карана и обслужвана в България.
Имам няколко въпроса поне първоначално. Ще ви бъда много благодарен, ако отговорите на лайк като мен

1. Радиото ми е като на снимката долу. Има ли блутуут колата (има и слушалки на лоста на мигачите)? Какъв е точно модела на това радио, характеристика и откъде мога да намеря сервизния код
2. На колко хиляди километра се сменя ангренажния ремък? Намерих информация за 200 000

3. Има ли нещо специфично, което трябва да знам за колата? Както казах, това ми е първия форд

Поздрави на всички и предварително благодаря за отговорите