Форд Пума? Дайте съвет.....
-
- потребител
- Регистриран: 20 юни 2006, 17:09
- Модел на автомобила: Пума
- Status: Извън линия
Форд Пума? Дайте съвет.....
Чудя се дали да си я купя тая кола. Има ли някой такава? Кажете трудна и скъпа ли е за поддръжка, колко харчи и ей такива работи......
Мариана
Мариана
- mrdds
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
- Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium
Колежке,по добре не се захващай.Имаше такава тема,потърси я,но от това което писахме там не ти требе да си слагаш таралеж в гащите.Има много по добри решения:
1:ако толкова искаш да си уникална с автомобила си си вземи един ескорт RSсложи му 500-600лв тунинг и ще станеш по уникална и от пумата-и ще си бегачка от всякъде.
2:Пумата е изключително рядко срещан модел.За всеки ремонт ще се тръскаш здраво,при това и ще трябва да си купуваш части само от МП,защото другите магазинчета нема да зареждат за толкова рядко срещани автомобили.
3:С Парите за пума ще си купиш ескорт поне 3г. по-нов.
-
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2006, 20:07
- Модел на автомобила: БМВ Е46 320d Комби 2001г 136к.с
Ако си я заплюла вече няма какво да му мислиш пък.То на всяка кола могат да се намерят сума ти кусури.Важното е да ти харесва и да имаш възможност да я поддържаш.Пумата си е хубава женска колица.Ако е стегната и караш внимателно,едва ли ще имаш чак толкова главоболия.По-принцип Форд си падат малко мундарски коли и държат на по-твърдо каране и по-малка поддръжка.
Последна промяна от 1.8d на 20 юни 2006, 19:38, променено общо 1 път.
- cossy
- потребител
- Регистриран: 22 яну 2005, 22:20
- Модел на автомобила: Ескорт 1.6 -> 2.0 16V
Първо, писането на кирилица е задължително
Второ, колата е хубавка, наистина малко по-скъпо ще дойде, но това е цената да имаш такъв автомобил. Ако ти е по джоба-добре, ако не се насочваш към нещо друго.
Трето, доста части са от фиеста и не мисля, че ще са чак толкова скъпи.
Четвърто, препоръчва се ако е пума да е 1.7, само добри отзиви съм чувал за него

Второ, колата е хубавка, наистина малко по-скъпо ще дойде, но това е цената да имаш такъв автомобил. Ако ти е по джоба-добре, ако не се насочваш към нещо друго.
Трето, доста части са от фиеста и не мисля, че ще са чак толкова скъпи.
Четвърто, препоръчва се ако е пума да е 1.7, само добри отзиви съм чувал за него

- BadAngel
- потребител
- Регистриран: 03 авг 2005, 00:07
- Модел на автомобила: '06 Ford Focus
- Контакти:
на мен пума ми харесва, по-нататък може би ще вземем една за приятелката ми
а за тиграта, тиграта отвътре е 1 към 1 с корсата
като цяло са едни и същи
пума със спортно окачване и 16 цолови джанти обаче изглежда много по-агресивно от тигра
а другото няма значение 

Играчките се променят,
момчетата - не.
момчетата - не.