Фланец за Мондео
- Sticky
- потребител
- Регистриран: 10 ное 2007, 16:50
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 1.6 DOHC 16V
- Status: Извън линия
Фланец за Мондео
Значи мисля да сменям гумите на мондео-то ми (от 205/65/R14 на 225/55/R16 и от там респективно и джантите са с 5 болта интересува ме колко струва единия фланец ..и освен него трябва ли да се сменя друго по главината ..все пак 16-ките са с 5 болта
- doctordre
- потребител
- Регистриран: 13 апр 2007, 20:53
- Модел на автомобила: Sierra '90 Turnier 2.0 GL
- Контакти:
глупости, фланци могат да се направят всякакви, вкл. и от 4 към 5 болтаyassimoto написа:Първо си мисля че е невъзможно да се направят фланци един път със 4 болта и втори път със 5 болта . Мойте фланци ги поръчах от Германия и ги платих по 100 лв. бройката . А да не говорим , че със фланците ще изнесеш джантите настрани и ще опират в калниците .

- doctordre
- потребител
- Контакти:
има такива фланци за изнасяне на джантите, които не променят нищо. има и такива за преминаване на различен брой отвори, разстояния и т.н. Каквито и да са, фланците са доста скъпи ако са хубавиyassimoto написа:Лично аз сложих само фланци и не съм преправял нищо , но мойте фланци са 4 отвора и 4 шпилки , и ги сложих със идеята да изнеса джантите настрани .

- doctordre
- потребител
- Контакти:
е, как да ти кажем псд-тоSticky написа:не на мен фланците не ми трябват за изнасяне навън а за 5 отвора ..кажете ми диаметъра на шпилките и направо да поръчвам фланците също така кажете ми ПСД-то за 5 болта

-
- потребител
- Регистриран: 17 окт 2006, 18:30
- Модел на автомобила: Fiesta 1.25 Zetec 16V
Sticky,
Слушай доктора, щото ние докторите сме умни хора
Недей прави никакви фланци преди да купиш новите джанти. А преди да ги купиш хууубавичко сметни дали гумите няма да опират някъде(казвам ти го от опит-вкъщи е пълно с чаркове, вкл. автомобилни, които не ми вършат никаква работа, щото от мерак първо съм купувал, а после съм псувал)
Та, накрая - с новата джанта та при стругар... Не е зле и грамотен фрезист да има, щото познавам такива, дето не могат да разделат 360 на 5
Успех
Слушай доктора, щото ние докторите сме умни хора

Недей прави никакви фланци преди да купиш новите джанти. А преди да ги купиш хууубавичко сметни дали гумите няма да опират някъде(казвам ти го от опит-вкъщи е пълно с чаркове, вкл. автомобилни, които не ми вършат никаква работа, щото от мерак първо съм купувал, а после съм псувал)
Та, накрая - с новата джанта та при стругар... Не е зле и грамотен фрезист да има, щото познавам такива, дето не могат да разделат 360 на 5

Успех

Във форума всеки носи радост. Един на влизане, друг на излизане...
- doctordre
- потребител
- Контакти:
аз съм инженер (бъдещ), не докторcocoff написа:Sticky,
Слушай доктора, щото ние докторите сме умни хора![]()
Та, накрая - с новата джанта та при стругар... Не е зле и грамотен фрезист да има, щото познавам такива, дето не могат да разделат 360 на 5![]()
Успех

-
- потребител
- Регистриран: 17 окт 2006, 18:30
- Модел на автомобила: Fiesta 1.25 Zetec 16V
Ако пък мноого те гони мерака...
http://www.autopure.com/SteelWheel.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.autopure.com/SteelWheel.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Във форума всеки носи радост. Един на влизане, друг на излизане...