Задно дясно колело стърже при спиране?
- msotiroff
- потребител
- Регистриран: 30 мар 2007, 21:30
- Модел на автомобила: Ford Galaxy 1,9 TDI
Ford Mondeo 1,8 TD - Местоположение: Пазарджик
- Status: Извън линия
Задно дясно колело стърже при спиране?
Стърже само при натискане на спирачката и само от дясно. Не е много силно, но се чува. Четох няколко теми за подобен проблем и всичко води към накладки..., но понеже нямам и представа кое е накладката, кое барабана и т.н. прилагам снимков материал... На мен и от двете страни ми изглеждат еднакви колелата, пък само от дясното се чува стържене...
Всяко мнение и коментар ще ми бъде от полза.
Благодаря предварително.
П.П.: Имам спирачна помпа за смяна, ако това има значение в случая.

Всяко мнение и коментар ще ми бъде от полза.
Благодаря предварително.
П.П.: Имам спирачна помпа за смяна, ако това има значение в случая.

Същността на човешката личност може да се оприличи на дроб,
където в числителя стои оценката на обществото за личността, а в знаменателя - самооценката й.
Така колкото повече знаменателя клони към безкрайност, толкова повече дробта клони към нула.
където в числителя стои оценката на обществото за личността, а в знаменателя - самооценката й.
Така колкото повече знаменателя клони към безкрайност, толкова повече дробта клони към нула.
- msotiroff
- потребител
- Регистриран: 30 мар 2007, 21:30
- Модел на автомобила: Ford Galaxy 1,9 TDI
Ford Mondeo 1,8 TD - Местоположение: Пазарджик
А това е другото колело, което не скърца...?!...за мен няма разлика, пък не знам...

Същността на човешката личност може да се оприличи на дроб,
- mrdds
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
- Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium

това дето си го снимал е барабана.Като се махне той ще се видят челюстите(накладките).Вероятно едната от тях е с изтънено феродо-или почти го няма и затова стърже метал в метал.
Горе долу това представлява,само дето е на ескорт.
http://www.clubford.org/forum/viewtopic.php?t=9896" onclick="window.open(this.href);return false;