скоро си купих форд галакси 2,0 - 1998г.

Предно/задно окачване. Джанти и гуми. Кормилна уредба. Спирачна система.
mich_m
потребител
потребител
Регистриран: 04 юли 2009, 18:52
Модел на автомобила: ford Galaxy-2,0 Ghia, 1998g.
Status: Извън линия

скоро си купих форд галакси 2,0 - 1998г.

Мнение от mich_m » 04 юли 2009, 19:35

скоро си купих форд галакси с двигател на форд 2,0 , 116к.с. , но ми губи осезателно хидравлична течност а и климатроника нещо ми се струва че не духа достатъчно силно и студено.Някой има ли такава кола да ме позапознае по-подробно с колата

Peet
потребител
потребител
Регистриран: 17 юли 2007, 15:59
Модел на автомобила: Ford Galaxy,2.0i DOHC,Ghia,'98

Re: скоро си купих форд галакси 2,0 - 1998г.

Мнение от Peet » 07 юли 2009, 15:14

Честито! Наслаждавай се на този прекрасен автомобил. За запознаване с него-в отдел ръководства има линкове за книжката, други сайтове. За да се губи хидравлична течност трябва от някъде да изтича-сложи колата на ганал и гледай, климатроника сигурно иска фреон, щом не духа студено, а относно силата на духане-тя се регулира автоматично-първо започва да духа много силно и като достигне желаната температура в купето-намаля сам силата на духане.

mich_m
потребител
потребител
Регистриран: 04 юли 2009, 18:52
Модел на автомобила: ford Galaxy-2,0 Ghia, 1998g.

Re: скоро си купих форд галакси 2,0 - 1998г.

Мнение от mich_m » 10 юли 2009, 18:11

Благодаря, колега. Посъветваха ме да си измия отвън радиатора на климатроника и нещата малко се пооправиха, но наистина си се налагаше и да я допълня с фреон. Сега вече е ОК. Има ли някой, който има Форд "Galaxy"- Ghia 2,0-1998г., защото имам някои въпросчета по експлоатацията, за които не мога да намеря литература

Отговори

Върни се в “ХОДОВА ЧАСТ”