Разкрачена предница на фиеста3
-
- потребител
- Регистриран: 10 юли 2010, 17:36
- Модел на автомобила: Форд Фиеста мк3
- Status: Извън линия
Разкрачена предница на фиеста3
Здравейте, колеги имам малко проблеми фиестата и затова искам да попитам тези които са се зблъсквали с този проблем.
1-предницата е разчепена и двете гуми са разкрачени.но като върна на зад (примерно да паркирам) предницата се оправя и гумите си идват на място.левият носач е подменен с нов преди около 6 месеца.
2-какви лагери ползвате за предницата защото аз лично смених вече 3ти лагер и повече от 4-500км няма минаване.
колата е 1.3 92 год коша не е изгнил.
1-предницата е разчепена и двете гуми са разкрачени.но като върна на зад (примерно да паркирам) предницата се оправя и гумите си идват на място.левият носач е подменен с нов преди около 6 месеца.
2-какви лагери ползвате за предницата защото аз лично смених вече 3ти лагер и повече от 4-500км няма минаване.
колата е 1.3 92 год коша не е изгнил.
-
- потребител
- Регистриран: 15 фев 2007, 16:44
- Модел на автомобила: Фиеста 1.8Д
- Status: Извън линия
Re: Разкрачена предница на фиеста3
Тампони на носачи, щом е разчекната няма от какво др да е . Предполагам че яде/износва неравномерно/ и гуми както беше и при мене, след смяна на тампони и шернири се оправи работата, това че си сменил нещо преди 6 месеца не значи че не е било менте и тампоните пак са заминали.
ima samo dva vida koli Ford i drygi