Проблем със заден амортесьор на форд фиеста 2005 г.
-
- потребител
- Регистриран: 22 мар 2011, 21:18
- Модел на автомобила: Ford Fiesta
Ford Focus - Status: Извън линия
Проблем със заден амортесьор на форд фиеста 2005 г.
Бих желал ако може да получа отговор от къде и на каква цена да закупя задни амортесьори за форд фиеста 2005 г. 1.4 TDCI.?
В мото-пфое комплекта + тампона за една бройка е около 240лв, а от един магазин продаващ части за форд ми предлагат 140лв за амортесьора без тампон марка монроу + две години гаранция. Май ми се виждат скъти във форд, но не бих сложил боклуци, които да издържат малко по нашите ями. Задължително ли се сменя и тампона и до колкото знам трябва да се сменят и двата?
Предварително Ви благодаря
В мото-пфое комплекта + тампона за една бройка е около 240лв, а от един магазин продаващ части за форд ми предлагат 140лв за амортесьора без тампон марка монроу + две години гаранция. Май ми се виждат скъти във форд, но не бих сложил боклуци, които да издържат малко по нашите ями. Задължително ли се сменя и тампона и до колкото знам трябва да се сменят и двата?
Предварително Ви благодаря
-
- потребител
- Регистриран: 20 фев 2011, 17:47
- Модел на автомобила: fodr courier
- Status: Извън линия
Re: Проблем със заден амортесьор на форд фиеста 2005 г.
да сменят се двата иначе на важи гаранцията. преди две години купих sachs за моя куриер, но и каквато и марка да сложиш с нашите пътища, ще ремонтираме в несвяст ходова част. просто нямам думи за държавицата ни