Маншон за спирачен апарат Форд Мондео 2007 (МК4)
- vzhivkov
- потребител
- Регистриран: 04 мар 2011, 19:55
- Модел на автомобила: Мондео 2007
- Status: Извън линия
Маншон за спирачен апарат Форд Мондео 2007 (МК4)
Търся маншон за спирачен апарат за Форд Мондео 2007-ма (МК4) за предна гума (Ф60/Ф70). От Мото пфое заявиха, че на този етап предлагат целия спирачен апарат, който е твърде скъп при положение, че ми трябва само маншона. Моля, ако някой има информация къде може да се намери такова да пише.
- vzhivkov
- потребител
Re: Маншон за спирачен апарат Форд Мондео 2007 (МК4)
Все още търся, никой ли няма идея къде може да се намери?
- Alexi
- потребител
- Регистриран: 18 май 2008, 22:50
- Модел на автомобила: '06 Mondeo 2.2 TDCI Ghia ,'08 Transit Connect 1.8 TDCI
- Контакти:
какъв е тоз маншон на спирачния апарат ,между 2те ченета ли
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Виж в ауто+, предполагам че и в П-д има, преди време оттам си купих за Ескорта. Одраха ми кожата, но ми го доставиха двойно по-скъпо от друг м-н където имаше само един комплект (ремонтен к-т за апарата).
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

- vzhivkov
- потребител
Питах ги днес. Нямат. И те ми предложиха цял спирачен апарат за 260 лева, при положение, че ми трябва само маншона, не ми се струва идейно да давам толкова пари.HACKO написа:Виж в ауто+, предполагам че и в П-д има, преди време оттам си купих за Ескорта. Одраха ми кожата, но ми го доставиха двойно по-скъпо от друг м-н където имаше само един комплект (ремонтен к-т за апарата).
- vzhivkov
- потребител
Нямам си идея. От сервиза ми казаха само, че е от спирачния апарат и с Ф60/Ф70. Това е, което знам.Alexi написа:какъв е тоз маншон на спирачния апарат ,между 2те ченета ли
- tropper
- потребител
- Регистриран: 12 юли 2007, 00:34
- Модел на автомобила: Ford Mondeo MK1 1.6 16V GLX '93; ГИ Stilogas/Tamona, изп. Tomasetto, инж. Valtek; *** КЛИМАТИК ***
- Контакти:
Доколкото аз си представям става въпрос за маншона между буталото и цилиндъра на апарата...
Вземаш си старото маншонче от сервиза и почваш да обикаляш моргите. Може и да стане и от съвсем друга кола, стига да са същите диаметри и да съвпадат шлиците, с които се захваща. Може и да не стане... Те и моргаджиите няма да искат да ти го дадат само него, но ако намериш подходящо, поне ще ти дадат апарата за 30-40-50лв .... Пак не е малко за едно гумено парче, ама к'во да правиш...
Вземаш си старото маншонче от сервиза и почваш да обикаляш моргите. Може и да стане и от съвсем друга кола, стига да са същите диаметри и да съвпадат шлиците, с които се захваща. Може и да не стане... Те и моргаджиите няма да искат да ти го дадат само него, но ако намериш подходящо, поне ще ти дадат апарата за 30-40-50лв .... Пак не е малко за едно гумено парче, ама к'во да правиш...
- vzhivkov
- потребител
Те от сервиза ми закрепиха някак маншон от по-старо Мондео, ама не си е работа, по-добре ще е ако си е от моя модел Мондео и затова си търся такова. Явно ще трябва да почакам МП да почнат да продават и отделните части на спирачния апарат, но не е ясно кога ще стане това. Всеки месец около 10-то число получавали обновление на софтуера и ми казаха да проверявам от време на време кога софтуера им ще го позволи.tropper написа:Доколкото аз си представям става въпрос за маншона между буталото и цилиндъра на апарата...