Спирачки Форд ескорт 1.8 Д 1993

Предно/задно окачване. Джанти и гуми. Кормилна уредба. Спирачна система.
Потребителски аватар
DEZNAM
потребител
потребител
Регистриран: 22 авг 2006, 08:57
Модел на автомобила: Ford Mondeo 2.0 Zetec 95год Ford Galaxy 2011 2.0TDCI , Ford Galaxy 2015 2.0 TDCI и SEAT ALHAMBRA 2015 2.0 TDI
Контакти:
Status: Извън линия

Спирачки Форд ескорт 1.8 Д 1993

Мнение от DEZNAM » 07 дек 2011, 19:10

Та поредния проблем , който ми излезе стана така.. карах си аз колата и спрях пред блока и понеже съм спрял под лек наклон за сигорност пуснах ръчна... до тук добре.. после реших ,че имам работа до центара и трябва да отида.. добре влезнах в колата и вратата ми беше отворена и все още беше на ръчна и докато не усетих колата как леко изтърва и леко назаде тръгна ( НО ДА КАЖА КАТО ВЛЯЗАХ Я ПУСНАХ НА СВОБОДНА ЗА ДА ЗАПАЛЯ И ВСИЧКО ТОВА СТАВА ПРЕДИ ДА ЗАПАЛЯ) .. и се чу някакъв странен шум от задно ляво колело.. все едно че изцеждам нещо със спринцовка.. и после я пуснах ръчната .. но след това при ниските скорости от 20-30 км като давам спирачка се чува че задно ляво колело шуми все едно на изтрити феродови челюсти ... а едната за челюст за спирачката я сменяна с нова..а другат за ръчната по принцип е тънка.. и това ме накара да сваля гумата да махна барабана и да видя какво става вътре челюстите са ок и какво да направя пак я затворих и засега пак я карам така.. та някой да е имал такъв проблем и да даде съвет ако може и да кажа при високи скорости го няма този шум като намалям това става под 40 км .. ще съм благодарен ако помогнете колеги :? :?
...........

Потребителски аватар
HACKO
Модератор
Модератор
Регистриран: 24 май 2006, 21:22
Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК

Re: Спирачки Форд ескорт 1.8 Д 1993

Мнение от HACKO » 07 дек 2011, 20:36

Пускай радиото по-силно *00130*
Това е от феродото, на жената Фиестата така миналата Зима издаваха гадни звуци, при първите няколко натискания, като позагрее феродото изчезва. Тая Зима не знам, май го няма, не съм я карал.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! *0030*

Потребителски аватар
DEZNAM
потребител
потребител
Регистриран: 22 авг 2006, 08:57
Модел на автомобила: Ford Mondeo 2.0 Zetec 95год Ford Galaxy 2011 2.0TDCI , Ford Galaxy 2015 2.0 TDCI и SEAT ALHAMBRA 2015 2.0 TDI
Контакти:

Re: Спирачки Форд ескорт 1.8 Д 1993

Мнение от DEZNAM » 07 дек 2011, 22:04

Да ти кажа кат возя жената пускам по силно радиото да не се стресне :D :D иначе като ходих до свиленград и като се върнах карах веднага след това малко градско и го нямаше тоя шум наистина може би като е загряла системата и го няма тва..
...........

Отговори

Върни се в “ХОДОВА ЧАСТ”