Вътрешно каре на полуоска изхвърля грес
-
- потребител
- Регистриран: 09 авг 2012, 20:34
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.6 Zetec S 2000г. комби
- Status: Извън линия
Вътрешно каре на полуоска изхвърля грес
Здравейте! Забелязах омазняване около вътрешното каре на лявата полуоска на Фокуса. Огледах добре маншона, здрав е.
Греста излиза между маншона и полуоската от към скоростната кутия. Възможно ли е скобата, която стяга маншона, да се
е отхлабила? Въпреки, че и тя изглежда добре. Мисля да сваля скобата, да повдигна маншона, за да видя карето има ли
останала грес, и да му сложа още. Но каква грес? И да стегна маншона с нова скоба или със свинска опашка, от най-яките.
Какво мислите, дали това ще реши проблема? Или изхвърлянето на греста може да се дължи на по-сериозна повреда?
Греста излиза между маншона и полуоската от към скоростната кутия. Възможно ли е скобата, която стяга маншона, да се
е отхлабила? Въпреки, че и тя изглежда добре. Мисля да сваля скобата, да повдигна маншона, за да видя карето има ли
останала грес, и да му сложа още. Но каква грес? И да стегна маншона с нова скоба или със свинска опашка, от най-яките.
Какво мислите, дали това ще реши проблема? Или изхвърлянето на греста може да се дължи на по-сериозна повреда?
- ieiei
- потребител
- Регистриран: 11 май 2007, 12:50
- Модел на автомобила: Ford
Re: Вътрешно каре на полуоска изхвърля грес
90% е това.Нова скоба от магазина(по размер) ,но трябват и спец клещи за "заключване"Възможно ли е скобата, която стяга маншона, да се
е отхлабила?
Най-добре в сервиз(на подемник)Ако не е свалена полуоската на място си е приключение,няма от ,къде да се бръкне.
-
- потребител
- Регистриран: 28 сеп 2007, 13:54
- Модел на автомобила: Ескорт RS 2000 96г.
Скоба или скъсан маншон на карето.
-
- потребител
- Регистриран: 09 авг 2012, 20:34
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.6 Zetec S 2000г. комби
Благодаря за отговорите. Ще стане ли скоба от онези с винт, водопроводни май се водят?
Имам грес ROWE HIGHTEC GREASEGUARD MOS2, сива на цвят, мисля, че е подходяща.
Греста, която излиза от карето, е жълтеникава. Ще видя дали ще мога да дръпна малко
маншона, за да се покаже карето и да почистя старата грес, преди да сложа новата.
Трудно е, защото няма място, но не ми се сваля полуоската.
Имам грес ROWE HIGHTEC GREASEGUARD MOS2, сива на цвят, мисля, че е подходяща.
Греста, която излиза от карето, е жълтеникава. Ще видя дали ще мога да дръпна малко
маншона, за да се покаже карето и да почистя старата грес, преди да сложа новата.
Трудно е, защото няма място, но не ми се сваля полуоската.
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Не, не става с водопроводна скоба, по-добре свинска опашка.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам!