Гуми и джанти за тях...
-
- потребител
- Регистриран: 02 окт 2014, 14:20
- Модел на автомобила: Фокус
- Status: Извън линия
Гуми и джанти за тях...
Здравейте, подхващам тази тема подтикнат от обстоятелствата, а именно:
От половин година си търся алуминиеви джанти (втора употреба) по сайтове като OLX и подобни. Снощи намерих едни, които много харесах - оригинални на Форд Фокус последната модификация. Аз карам Форд Фокус II фейслифтинга. Гумите и джантите с които съм в момента са 205/55 R16 и джанти J6.5x16'', 5x108. Проблемът е, че джантите които харесах са малко по широки - J7.0 и незнам дали ще са съвместими с гумите ми. Моля ако някой е в час със ситуацията да ме "светне" по въпроса...
Благодаря предварително!
От половин година си търся алуминиеви джанти (втора употреба) по сайтове като OLX и подобни. Снощи намерих едни, които много харесах - оригинални на Форд Фокус последната модификация. Аз карам Форд Фокус II фейслифтинга. Гумите и джантите с които съм в момента са 205/55 R16 и джанти J6.5x16'', 5x108. Проблемът е, че джантите които харесах са малко по широки - J7.0 и незнам дали ще са съвместими с гумите ми. Моля ако някой е в час със ситуацията да ме "светне" по въпроса...
Благодаря предварително!
-
- Администратор
- Регистриран: 01 ное 2005, 13:48
- Модел на автомобила: Мондео 2,0i; 107kW, 2006г.
Ford Ka 1,3 DuraTec 51kW 2003г. - Местоположение: София - Надежда 1
- Контакти:
Re: Гуми и джанти за тях...
Съвместими са. "Новата" ти джанта е с около 1 cm по-широка от "старата", за това ще трябва да помпаш гумите малко повече (примерно с 3 десети), за да се раздуят по-добре и да уплътнят по джантата.
- madboy
- Администратор
- Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
- Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран." - Местоположение: West Park, Blood green
- Контакти:

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.
-
- потребител
- Регистриран: 02 окт 2014, 14:20
- Модел на автомобила: Фокус
Благодаря Ви много "Любо" и "madboy". За момента с помпането не се бях сетил! А линка от madboy също е много полезен...Мерси отново и до нови срещи!