Вибрации при спиране
- peterdi_bg
- потребител
- Регистриран: 11 сеп 2008, 22:02
- Модел на автомобила: n/a
- Status: Извън линия
Re: Вибрации при спиране
Изобщо не им се впечатлявай на тия... нашите коли са направени да се карат, ама не по такива пътища. И аз сменях преди време накрайник, вътрешен - пукаше при въртене на волана като паркирам. А вибрациите при спиране (при мен се усещаше като натисна педала при над 60 км в час, много рядко при бавно каране) изчезнаха с новите дискове. Прегрях старите и се изкривиха при клубното ходене до Старозагорските минерални бани, на магистралата.
ЦЕНИ ЖИВОТА! УБИЙ СКОРОСТТА!
- toniboy
- потребител
- Регистриран: 21 мар 2008, 17:20
- Модел на автомобила: ford C MAX 1.6 TDCI /109 к.с / 2009 г
- Status: Извън линия
Re: Вибрации при спиране
готово въпросното каре на кормилния прът е сменено с ново. немско разликата е в цената 62 лв в кутия с маншон , производител вносител всичко както трябвада е , самото каре няма нищо общо с предното материала е съвсем друг и е почти двапути по тежко, смяната малко трудно стана но ефекта е поразителен. Само да съм случил този път на качественно . че нямам намерение през два три месеца да го сменям. , Пружините на преднита амортисьори са здрави няма изтървали или скъсани витки . прегледах ги в сервиз + ходовата част. само на лявия шарнир маншона е прокъсан малко но няма тропане на метал мисля да го сменям и него .