Фиеста - пукане, предница... хидравлично масло, кисели краставички, моркови ...

Предно/задно окачване. Джанти и гуми. Кормилна уредба. Спирачна система.
Потребителски аватар
LORDA83
потребител
потребител
Регистриран: 24 окт 2013, 22:41
Модел на автомобила: Ford - Focus III Wagon, facelift, 1.0 EcoBoost ( 125 кс ), S&S, 2015 г.
Ford - Fiesta IV, Ghia (Mk4-Mk5) - 1.25 i 16V (75 Hp), 1999 г.
Renault - Megane Grandtour II - 1.9 dCi (120 Hp), 6 скорости, 2004 г.
Контакти:
Status: Извън линия

Re: Фиеста - пукане, предница... хидравлично масло, кисели краставички, моркови ...

Мнение от LORDA83 » 27 апр 2015, 20:08

Имам въпрос относно стенда. Тъй, като никакво понятие си нямам от стендове, реглажи, геометрии и прочие...
Ще прикача в снимки от протокола, който ми издадоха след, като минах стенда. Моля някой, който разбира да ми обясни кое какво точно е на протокола, какво точно трябва да гледам, какви разлики са допустини, какви не... изобщо... да ми разшифрова това, което е изписано там.

Мерси!
20150427_191441_3_bestshot.jpg
20150427_191409_2_bestshot.jpg
" Само слабите се стремят към порядък, силните владеят хаоса!!! "

Потребителски аватар
LORDA83
потребител
потребител
Регистриран: 24 окт 2013, 22:41
Модел на автомобила: Ford - Focus III Wagon, facelift, 1.0 EcoBoost ( 125 кс ), S&S, 2015 г.
Ford - Fiesta IV, Ghia (Mk4-Mk5) - 1.25 i 16V (75 Hp), 1999 г.
Renault - Megane Grandtour II - 1.9 dCi (120 Hp), 6 скорости, 2004 г.
Контакти:

Re: Фиеста - пукане, предница... хидравлично масло, кисели краставички, моркови ...

Мнение от LORDA83 » 28 апр 2015, 21:20

По въпроса ми касаещ стенда някой да каже нещо?

Също така имам и още няколко въпроса и наблюдения, след отремонтирането на рейката:

Сутрин, когато колата е максимално студена... хидравличното масло в казанчето е точно на резката на макса, а когато покарам колата и се загрее... нивото му се покачва горе-долу с толкова, колкото е разликата м/у минимума и максимума. Нормално ли е и защо? Преди май не съм забелязвал такова нещо.

Друго, което забелязах и съответно поражда отново въпроса ми защо и нормално ли е... когато колата е с включен двигател, хидравличната течност в казанчето мърда непрестанно, все едно ври.

Преди да отремонтирам рейката не съм забелязвал тези 2 неща да се случват.

Очаквам отговори и разяснения. Мерси!
" Само слабите се стремят към порядък, силните владеят хаоса!!! "

Потребителски аватар
baro
потребител
потребител
Регистриран: 07 окт 2008, 22:31
Модел на автомобила: Ford Fiesta МК3 2.0 16v DOHC 136 ps. 95г.

Мнение от baro » 28 апр 2015, 22:17

Здравей, за предницата не мога да ти кажа нищо. При мен казанчето за хидравликата има 3 деления min cold,max cold и max hot. Нормално е при загряване на течността нивото да се вдигне.

Отговори

Върни се в “ХОДОВА ЧАСТ”