Шум при завои с Форд Мондео
-
- потребител
- Регистриран: 17 сеп 2008, 11:18
- Модел на автомобила: Fofd Mondeo 2007 2.0 TDCI
- Status: Извън линия
Шум при завои с Форд Мондео
Здравейте колеги,
От месец съм собственик на почти нов Форд Мондео модел 2007 (на 25 хил. км). Понеже досега не съм карал кола с предно предаване, не мога да преценя дали имам проблем - притеснява ме засиления шум и нещо като виене всеки път когато вляза с малко по-висока скорост в завой (независимо ляв или десен). Шумът изчезва при изправяне на волана. Колата е в гаранция и преди да ида да се оплаквам във фирмения сервиз, ще се радвам да получа компетентно мнение от по-опитни колеги дали имам проблем.
От месец съм собственик на почти нов Форд Мондео модел 2007 (на 25 хил. км). Понеже досега не съм карал кола с предно предаване, не мога да преценя дали имам проблем - притеснява ме засиления шум и нещо като виене всеки път когато вляза с малко по-висока скорост в завой (независимо ляв или десен). Шумът изчезва при изправяне на волана. Колата е в гаранция и преди да ида да се оплаквам във фирмения сервиз, ще се радвам да получа компетентно мнение от по-опитни колеги дали имам проблем.
- TURBOTO
- потребител
- Регистриран: 01 май 2007, 13:38
- Модел на автомобила: Ford Mondeo'94 1.8 16V
Re: Шум при завои с Форд Мондео
Според мен не е изключено и да е лагер,но пък ти казваш,че го прави без значение от посоката на завоя
,но все пак не изключвай тази възможност

- BACHEV
- потребител
- Регистриран: 25 дек 2007, 15:26
- Модел на автомобила: eskort 91g 1.3 Mondeo 2.0 Zetec. 16v Ghia 1997г.
моето мондео е на 10 години и няма шум следователно по добре иди на сервиза така или ина4е е в гаранция
-
- потребител
- Регистриран: 17 сеп 2008, 11:18
- Модел на автомобила: Fofd Mondeo 2007 2.0 TDCI
В сервиз Люлин смениха преден десен лагер (гаранционно) и шумът изчезна.