Проблем с Фиеста 2006
-
- потребител
- Регистриран: 15 яну 2009, 13:52
- Модел на автомобила: фиеста
- Status: Извън линия
Проблем с Фиеста 2006
Привет Колеги.
В общи линии разбрах за сервиза на ул.Брод,и предполагам че и Аз ще го посещавам но преди това ми трябва съвет...
Удариха ми Фиестичката в предна дясна гума вследствие на което с пътна помощ я извозихме до Мото пфое.
Калника и бронята са отлично отремонтирани,сменен е и амортесьора.Проблема е че като я подкарах при завиване/дори и на место/надясно или на ляво не до край се усеща вибриране на волана.
Колата е лизингова,пълно/платено/каско.Утре ме викат да си я взимам...Как да процедирам?Ако нещо не е в ред по предницата,което май е така,дали след някой и друг ден няма да се скапе и тогава да си плащам от джоба като поп?
Ще съм Благодарен за съвет и помощ!
Поздрави и Успех.
В общи линии разбрах за сервиза на ул.Брод,и предполагам че и Аз ще го посещавам но преди това ми трябва съвет...
Удариха ми Фиестичката в предна дясна гума вследствие на което с пътна помощ я извозихме до Мото пфое.
Калника и бронята са отлично отремонтирани,сменен е и амортесьора.Проблема е че като я подкарах при завиване/дори и на место/надясно или на ляво не до край се усеща вибриране на волана.
Колата е лизингова,пълно/платено/каско.Утре ме викат да си я взимам...Как да процедирам?Ако нещо не е в ред по предницата,което май е така,дали след някой и друг ден няма да се скапе и тогава да си плащам от джоба като поп?
Ще съм Благодарен за съвет и помощ!
Поздрави и Успех.
- Pyrhel
- потребител
- Регистриран: 12 авг 2010, 20:51
- Модел на автомобила: няколко други марки +
Mondeo Titanium X 2.2 TDCi - Местоположение: София
- Контакти:
Re: Проблем с Фиеста 2006
В предавателния протокол са описани условията за рекламация и отстраняване на проблеми, възникнали в последствие от удара. Като отидеш да я взимаш вземи и приемчика с тебе, покажи му проблема и им я остави да й баят и да я оправят 

-
- потребител
- Регистриран: 15 яну 2009, 13:52
- Модел на автомобила: фиеста
Благодаря!
- kEFi
- потребител
- Регистриран: 17 яну 2005, 13:19
- Модел на автомобила: Eskort 1.6 16V EFi
...че само рейката е четирицифрена сума...