Питане за амортисьори и биалетки?
-
- потребител
- Регистриран: 03 яну 2011, 21:29
- Модел на автомобила: фиеста
- Status: Извън линия
Питане за амортисьори и биалетки?
Имам една фиеста 95-та... Изпаднаха ми амортисьори от ескорт... Те са 1 към 1 освен планката за биалетката... която на новите амортисьори е залепена 1 1.5 см по ниско. Върпоса ми е ако сложа 2 такива еднакви амортисьора мога ли да закача биалетките .. и ще има ли проблем?
- tropper
- потребител
- Регистриран: 12 юли 2007, 00:34
- Модел на автомобила: Ford Mondeo MK1 1.6 16V GLX '93; ГИ Stilogas/Tamona, изп. Tomasetto, инж. Valtek; *** КЛИМАТИК ***
- Контакти:
- Status: Извън линия
Re: Питане за амортисьори и биалетки?
Ще се промени положението на стабилизиращата щанга. Ако при движение на амортисьора от крайно до крайно положение не опира щангата никъде, предполагам няма да е проблем.
Всичко друго ли си проверил? Дължината на хода на новите амортисьори съвпада ли с тази на старите? Стоперите, които опират в калника и пречат на разпъването на амортисьора на същитеш места ли са?
Естествено знаеш си че трябва и двата да смениш, за да не ти стои накриво колата и за да не скъсаш щангата.
Всичко друго ли си проверил? Дължината на хода на новите амортисьори съвпада ли с тази на старите? Стоперите, които опират в калника и пречат на разпъването на амортисьора на същитеш места ли са?
Естествено знаеш си че трябва и двата да смениш, за да не ти стои накриво колата и за да не скъсаш щангата.