проблем с предница на мондео комби 2002г.
-
- потребител
- Регистриран: 22 сеп 2010, 15:21
- Модел на автомобила: Ford Mondeo
- Status: Извън линия
проблем с предница на мондео комби 2002г.
проблема започна когато си смених предните гуми с чисто нови зимни.купих ги от сервиз нови евтини и китайски марка СЪНИ.В сервиза ги сложиха направиха баланс и дотук добре.Докато карам с до 80 км/ч колата няма проблем направо спи на пътя, но отиде ли на 90-100 започват много силни вибрации на волана, на цялото купе,рейката започва да трака много силно,все едно, че държа канго и троша камъни.Когато отпусна педала на газта и пусна колата по инерция със същата скорост вибрациите и тресенето се усилват.Когато скоростта падне на 80 проблема изчезва.
Въпроса ми е дали това е от гумите или проблема е в реглажа на предницата,който още не съм го правил.
Въпроса ми е дали това е от гумите или проблема е в реглажа на предницата,който още не съм го правил.
- Didibao
- потребител
- Регистриран: 03 юни 2008, 01:08
- Модел на автомобила: Focus ST170
Re: проблем с предница на мондео комби 2002г.
За мен са си криви китайци. Открай. я някъде на гумаджия да ти качат гумите за баланс и ще си покаже.

-
- потребител
- Регистриран: 22 сеп 2010, 15:21
- Модел на автомобила: Ford Mondeo
Re: проблем с предница на мондео комби 2002г.
това и ще направя още повече ,че този който ми слагаше гумите ми каза да си търся джанта защото едната едва я е балансирал с много тежести.А и за 2 месеца по врачанските дупки няма начин нещо да остане здраво за повече от 24часа.НЯМА ТАКЪВ ГРАД С ТАКИВА УЛИЦИ,където и да съм ходил.