Още един въпрос за алтернатор. Зарежда слабо.

Акумулатор. Алтернатор. Стартер. Запалителна система. Осветление и сигнализация.
Потребителски аватар
jojo
потребител
потребител
Регистриран: 21 фев 2007, 14:55
Модел на автомобила: sierra
Status: Извън линия

Мнение от jojo » 01 дек 2007, 23:43

да и борко е прав,за акумолатора и аз преди като имах проблем,тръгнах от него ,но при мен проблема беше че ми беше изяло тока и после с друг намерих проблемите(споменати по горе)
винаги за каквото и да си говорим,знай че става дума за пари

Потребителски аватар
fiesta start
потребител
потребител
Регистриран: 18 апр 2006, 10:58
Модел на автомобила: FORD FIESTA 1.1

Мнение от fiesta start » 02 дек 2007, 00:32

зна4и лампата на таблото ми не свети на едно място имаха съмнение да не ми е прекаснат кабела за лампата та ми разглобиха километража да прокарат нова жица ,но се оказа 4е си4ко си е наред,напразно си играха и ми зеха парите.

Потребителски аватар
fiesta start
потребител
потребител

Мнение от fiesta start » 02 дек 2007, 00:39

--------------------------------------------------------------------------------

щом алтренатора е пушка със сигурност,както са ти казали проследи си кабелите,много добре и ги огледай някъде ако има по оголени да не са раждясали,може да си смениш и клемите (те са до 6лв),и много добре погледни кабела на масата къде е вързана(дори зачисти леко с шкурка,да стигнеш до чист метал),ако не се лъжа май имаше 2бр релета,виж и другото,и бушончета погледни(профилактично).пробвай първо така и казвай,ако няма развитие ще се вкарваме в дълбоко размисли

Потребителски аватар
fiesta start
потребител
потребител

Мнение от fiesta start » 07 дек 2007, 19:10

Ми да оказа се, че ми е прекЪснат един кабел коЙто вЪзбуждал алтернатора намери се и се оправи мерси на всички които дадоха савет :)

Отговори

Върни се в “ЕЛ. ИНСТАЛАЦИЯ и ОБОРУДВАНЕ”