Проблем с борд. компютър
- mcdilan
- потребител
- Регистриран: 31 дек 2007, 16:29
- Модел на автомобила: Ford mondeo 1.8TDI / 98г.
- Status: Извън линия
Проблем с борд. компютър
Значи на борд. комп. ми свети един ключ. Казаха ми че просто трябвало да се рестартира от някво комче което се намира някаде под таблото. Ако някой знае каде се намира моля да ми сподели:).
Другото което ми свети и то нонстоп само зимата една червена снежинка пак на борд. комп. Нормално ли е това... не мисля!
Благодарско ако някой ме светне по тези проблеми...
Другото което ми свети и то нонстоп само зимата една червена снежинка пак на борд. комп. Нормално ли е това... не мисля!
Благодарско ако някой ме светне по тези проблеми...
-
- Потребител
- Регистриран: 05 авг 2007, 16:35
- Модел на автомобила: Ford Mondeo Ghia 2.0i 16v 93г.
- Status: Извън линия
Копчето се намира отдясно на жабката ... като я извадиш и има нарисуван ключ на него. Лампичката не сигнализира за проблем просто ти казва че си минал 10000 км/мили без да ходиш на сервиз.
А за червената снежинка е напълно нормално !
Червената снежика означава, че външната температура е под 0 градуса, и ще се оправи сама (ще светне жълта ако не е изгоряла) когато стане над 0 градуса., а ако температурата стане над +4 градуса няма да ти свети снежинка.
А за червената снежинка е напълно нормално !
Червената снежика означава, че външната температура е под 0 градуса, и ще се оправи сама (ще светне жълта ако не е изгоряла) когато стане над 0 градуса., а ако температурата стане над +4 градуса няма да ти свети снежинка.