Старите акумулатори
-
- потребител
- Регистриран: 15 ное 2006, 10:56
- Модел на автомобила: Сеат Леон 2002 1.6, 16v 77kw/105 к.с.
- Status: Извън линия
Старите акумулатори
Тъй като писах в друга тема на колега от Монтана, но той не отговори и правя новата тема за колеги като мен които имат повечко акумулатори.
Цената е за Видин, тъй като там ги дадох в пункт за вторични суровини - 0.88 ст. на килограм, от която ти свалят 10% за данък.
В София си дадох старият акумулатор 44 А. на представителите на Искра за 6 лв., цената при тях се определя от големината на акумулатора.
Не съм източвал нищо и на двете места, дано да съм полезен на някой, поне за ориентир, знам че много си оставят старите до кофите за боклук и по този начин подаряват най-малко 10 лв. на някой "циганин" извинете ром.
Цената е за Видин, тъй като там ги дадох в пункт за вторични суровини - 0.88 ст. на килограм, от която ти свалят 10% за данък.
В София си дадох старият акумулатор 44 А. на представителите на Искра за 6 лв., цената при тях се определя от големината на акумулатора.
Не съм източвал нищо и на двете места, дано да съм полезен на някой, поне за ориентир, знам че много си оставят старите до кофите за боклук и по този начин подаряват най-малко 10 лв. на някой "циганин" извинете ром.
-
- потребител
- Регистриран: 15 ное 2006, 10:56
- Модел на автомобила: Сеат Леон 2002 1.6, 16v 77kw/105 к.с.
- Status: Извън линия
Адреса в гр. София, ул. Българска Морава N100 /пресечка на Симеон/fbcrew написа:Можеш ли да кажеш точен адрес на това представителсво ? Че имам 2, за изхвърляне. Или някъде където изкупуват ?мерси
Ето и интернет адреса: http://www.kit93.com" onclick="window.open(this.href);return false;.