схема на ел.инсталация на фиеста МК4 -ПОМОЩ!!!!
- pifivo1
- потребител
- Регистриран: 06 май 2007, 10:51
- Модел на автомобила: ford fiesta studio 1.25 16V zetec s газов инжекцион
- Status: Извън линия
схема на ел.инсталация на фиеста МК4 -ПОМОЩ!!!!
Ако някой има схема на ел. инсталацията на фиеста МК4, 1.25 зетек 96г., ще му бъда много благодарен, ако ми я предостави.От форума всички теми по този въпрос съм изчел и опитал всички линкове/повечето от тях,конкретно за този модел към дата.бг не работят/.
Ще си слагам конфорт модул и затова ми е необходима.Монтажа смятам да го правя сам, но за да не дърпам излишни кабели, по конкретно ми трябва схема на предпазителите на купето.
Това е
- трябва да си усъвършенстваме колиците
.
Ще си слагам конфорт модул и затова ми е необходима.Монтажа смятам да го правя сам, но за да не дърпам излишни кабели, по конкретно ми трябва схема на предпазителите на купето.

Това е

- pifivo1
- потребител
- Регистриран: 06 май 2007, 10:51
- Модел на автомобила: ford fiesta studio 1.25 16V zetec s газов инжекцион
- Status: Извън линия
Re: схема на ел.инсталация на фиеста МК4 -ПОМОЩ!!!!
Админа може да заключи темата.Оправих се с проби и съответно грешки, но всичко свърши добре.pifivo1 написа:Ако някой има схема на ел. инсталацията на фиеста МК4, 1.25 зетек 96г., ще му бъда много благодарен, ако ми я предостави.От форума всички теми по този въпрос съм изчел и опитал всички линкове/повечето от тях,конкретно за този модел към дата.бг не работят/.
Ще си слагам конфорт модул и затова ми е необходима.Монтажа смятам да го правя сам, но за да не дърпам излишни кабели, по конкретно ми трябва схема на предпазителите на купето.![]()
Това е- трябва да си усъвършенстваме колиците
.