схема на ел.инсталация на фиеста МК4 -ПОМОЩ!!!!

Акумулатор. Алтернатор. Стартер. Запалителна система. Осветление и сигнализация.
Потребителски аватар
pifivo1
потребител
потребител
Регистриран: 06 май 2007, 10:51
Модел на автомобила: ford fiesta studio 1.25 16V zetec s газов инжекцион
Status: Извън линия

схема на ел.инсталация на фиеста МК4 -ПОМОЩ!!!!

Мнение от pifivo1 » 24 фев 2008, 09:13

Ако някой има схема на ел. инсталацията на фиеста МК4, 1.25 зетек 96г., ще му бъда много благодарен, ако ми я предостави.От форума всички теми по този въпрос съм изчел и опитал всички линкове/повечето от тях,конкретно за този модел към дата.бг не работят/.
Ще си слагам конфорт модул и затова ми е необходима.Монтажа смятам да го правя сам, но за да не дърпам излишни кабели, по конкретно ми трябва схема на предпазителите на купето. :D
Това е :lol: - трябва да си усъвършенстваме колиците 8) .

Потребителски аватар
pifivo1
потребител
потребител
Регистриран: 06 май 2007, 10:51
Модел на автомобила: ford fiesta studio 1.25 16V zetec s газов инжекцион
Status: Извън линия

Re: схема на ел.инсталация на фиеста МК4 -ПОМОЩ!!!!

Мнение от pifivo1 » 25 фев 2008, 21:47

pifivo1 написа:Ако някой има схема на ел. инсталацията на фиеста МК4, 1.25 зетек 96г., ще му бъда много благодарен, ако ми я предостави.От форума всички теми по този въпрос съм изчел и опитал всички линкове/повечето от тях,конкретно за този модел към дата.бг не работят/.
Ще си слагам конфорт модул и затова ми е необходима.Монтажа смятам да го правя сам, но за да не дърпам излишни кабели, по конкретно ми трябва схема на предпазителите на купето. :D
Това е :lol: - трябва да си усъвършенстваме колиците 8) .
Админа може да заключи темата.Оправих се с проби и съответно грешки, но всичко свърши добре. :D

Отговори

Върни се в “ЕЛ. ИНСТАЛАЦИЯ и ОБОРУДВАНЕ”