Датчик гориво
- demiro
- потребител
- Регистриран: 17 мар 2005, 00:36
- Модел на автомобила: голяма печка :)
- Status: Извън линия
Датчик гориво
Колеги,дайте в тая тема да сравним на кой как му се държи датчика на горивото и по-точно, какво показва при различните литри. Щото битува мнение,че на монитата датчиците не показват вярно.Айде по-нататък ще споделя още по въпроса 

- Прикачени файлове
-
- GORIVO.jpg
- (11.44 KБ) Свален 95 пъти

- kiro1969
- потребител
- Регистриран: 10 окт 2005, 00:29
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 2.0 16V GHIA WAGON 1998
- Контакти:
Здравей demiro.Трудно ми е да ти кажа дали е така и моя датчик,защото моя резервоар е винаги/почти де/ фул!!!Но честно казано ми се струва,че горе-долу деленията са през 15л.Моя резервоар е 61.5л.Учудвам се,че си отбелязал за твоя 68!!! литра.Ама най-добре да видим какво мислят и другите с МОНДЕО.
В сряда ще ходя до МП и ако кажат нещо по-определено ще ти пиша отново.

- demiro
- потребител
- Регистриран: 17 мар 2005, 00:36
- Модел на автомобила: голяма печка :)
То и на моя пише че е 61,5 л.,но без проблем влизат около 70. Не случайно точките с различен цвят не са точно на деленията на показалеца,всяко едно е тествано по следният начин:Като стигна до определено положение на показалеца, наливам до горе и така.
Между другото както карам аз,а именно смесен цикъл,като на извънградско стигам до 180,винаги ми изгаря не по-вече от 8,5л./100 км. Абе доволен съм много,макар че можеше да набира малко по-бързичко за тия 130 коня.
Между другото както карам аз,а именно смесен цикъл,като на извънградско стигам до 180,винаги ми изгаря не по-вече от 8,5л./100 км. Абе доволен съм много,макар че можеше да набира малко по-бързичко за тия 130 коня.