Тока върви не кадето трябва :@
-
- потребител
- Регистриран: 17 авг 2007, 12:54
- Модел на автомобила: Mondeo Mk1 1.6 16V
- Status: Извън линия
Тока върви не кадето трябва :@
Шок и ужас , дадох на 1 приятел колата да я покара , пали я , на свободна натиска спирачка и стоповете отзад светват но представете си светва и преден ляв мигач с непрекъсната слаба светлина , все едно че тока си намира пролука във веригата и си е избрал мигача.такова нещо никога не бях виждал , а и освен че свети мигача , свети и индикатора на таблото за мигача , КАКВА НАГЛОСТ , КАКВА ЩУРОТИЯ учудих се тотално, какво да правя , разглобих мигача , сглобих го отново намествах букси.... кабели , сичко е в ред, защо се получава така

mrdds написа:Мисля,че за този датчик става въпрос...според мен това е датчика за управление на колата
- diggers
- потребител
- Регистриран: 05 яну 2008, 19:09
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 98 1.8i-zetekGHIA
Re: Тока върви не кадето трябва :@
Може би имаш слаба маса!!!
-
- потребител
- Регистриран: 17 авг 2007, 12:54
- Модел на автомобила: Mondeo Mk1 1.6 16V
аз това викам че бъкел не разбирам , а трябва да го правя сам , така че какво ще рече слаба маса и какво трябва да направя по въпроса >:D<: може би някои кабел е вече извън строя след толкова години ?
mrdds написа:Мисля,че за този датчик става въпрос...според мен това е датчика за управление на колата
- maxpoint
- потребител
- Регистриран: 30 юли 2007, 14:11
- Модел на автомобила: Черният лебед и бялата лястовица....
Aicken написа:аз това викам че бъкел не разбирам , а трябва да го правя сам , така че какво ще рече слаба маса и какво трябва да направя по въпроса >:D<: може би някои кабел е вече извън строя след толкова години ?

Трябва да можеш да псуваш,но не може да псуваш където не трябва /maxpoint/