Тока върви не кадето трябва :@

Акумулатор. Алтернатор. Стартер. Запалителна система. Осветление и сигнализация.
Aicken
потребител
потребител
Регистриран: 17 авг 2007, 12:54
Модел на автомобила: Mondeo Mk1 1.6 16V
Status: Извън линия

Тока върви не кадето трябва :@

Мнение от Aicken » 23 мар 2008, 18:55

Шок и ужас , дадох на 1 приятел колата да я покара , пали я , на свободна натиска спирачка и стоповете отзад светват но представете си светва и преден ляв мигач с непрекъсната слаба светлина , все едно че тока си намира пролука във веригата и си е избрал мигача.такова нещо никога не бях виждал , а и освен че свети мигача , свети и индикатора на таблото за мигача , КАКВА НАГЛОСТ , КАКВА ЩУРОТИЯ учудих се тотално, какво да правя , разглобих мигача , сглобих го отново намествах букси.... кабели , сичко е в ред, защо се получава така :-/: :):
mrdds написа:Мисля,че за този датчик става въпрос...според мен това е датчика за управление на колата

Потребителски аватар
diggers
потребител
потребител
Регистриран: 05 яну 2008, 19:09
Модел на автомобила: Ford Mondeo 98 1.8i-zetekGHIA

Re: Тока върви не кадето трябва :@

Мнение от diggers » 24 мар 2008, 09:20

Може би имаш слаба маса!!!

Aicken
потребител
потребител
Регистриран: 17 авг 2007, 12:54
Модел на автомобила: Mondeo Mk1 1.6 16V

Мнение от Aicken » 24 мар 2008, 11:41

аз това викам че бъкел не разбирам , а трябва да го правя сам , така че какво ще рече слаба маса и какво трябва да направя по въпроса >:D<: може би някои кабел е вече извън строя след толкова години ?
mrdds написа:Мисля,че за този датчик става въпрос...според мен това е датчика за управление на колата

Потребителски аватар
maxpoint
потребител
потребител
Регистриран: 30 юли 2007, 14:11
Модел на автомобила: Черният лебед и бялата лястовица....

Мнение от maxpoint » 26 мар 2008, 16:59

Aicken написа:аз това викам че бъкел не разбирам , а трябва да го правя сам , така че какво ще рече слаба маса и какво трябва да направя по въпроса >:D<: може би някои кабел е вече извън строя след толкова години ?
:D: Колега ти ме уби с това заглавие :D: ...Вдигни предния капак и започни да разглеждаш къде има проводници които са закрепени посредством кабелни обувки към купето на автомобила...развиваш и почистваш за да се подобри контакта към маса...няколко такива връзки има така че не мога да кажа от коя е ..всички ги почисти и проблема ще се оправи...поздрави и успех :D
Трябва да можеш да псуваш,но не може да псуваш където не трябва /maxpoint/

Отговори

Върни се в “ЕЛ. ИНСТАЛАЦИЯ и ОБОРУДВАНЕ”