Орион не пали

Акумулатор. Алтернатор. Стартер. Запалителна система. Осветление и сигнализация.
keanu
потребител
потребител
Регистриран: 22 окт 2008, 20:03
Модел на автомобила: Мондео 1.8 тд '98
Status: Извън линия

Орион не пали

Мнение от keanu » 25 юли 2009, 19:44

Здравейте, имам следният проблем: завъртам ключа и не дава на контакт изобщо. А като завъртя на стартер,върти, но не пали. Един приятел ме дръпна до един жичкаджия, но докато ме дърпаше светна таблото и запалих. Все пак отидохме до него, но той ми каза че при това положение няма как да разбере какъв е проблема, трябва пак да се случи за да види къде се губи веригата. Чух и някакво мнение че тези модели имали някаква платка зад бушоните, която се прецаквала. Някой сблъсквал ли се е с този проблем? Колата е Орион'91,1.6 Si. Благодаря предварително!!!

eliceco
потребител
потребител
Регистриран: 13 юли 2009, 10:30
Модел на автомобила: orion1.3mi CL 92г

Re: Орион не пали

Мнение от eliceco » 04 авг 2009, 21:21

най-вероятно ще се наложи в близко бъдеще да се повторят спойките на ел.таблото проблемът най-вероятно е от там

keanu
потребител
потребител
Регистриран: 22 окт 2008, 20:03
Модел на автомобила: Мондео 1.8 тд '98

Re: Орион не пали

Мнение от keanu » 06 авг 2009, 08:34

Точно това и направихме и се оправи. Но явно е попрекалено с калая,защото сега като дам на контакт, бензиновата помпа не изключва, а върти постоянно. И когато карам на бензин и включа фаровете,тя изключва и е невъзможно да карам на бензин с включени фарове. Явно е че трябва ново бушонно табло.

Отговори

Върни се в “ЕЛ. ИНСТАЛАЦИЯ и ОБОРУДВАНЕ”