Проблем с габаритите на Ford Focus TDCI
-
- потребител
- Регистриран: 29 окт 2009, 23:31
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDCI
- Status: Извън линия
Проблем с габаритите на Ford Focus TDCI
Здравейте колеги,
преди 3 дни, докато сменях крушки на късите светлини, едната изведнъж изгасна и помислих, че е изгоряла, след като размених крушките на двата фара забелязах, че проблема е явно от бушоните и по-специално тези под капака, а не в купето. Опитвайки се да разбера от къде идва проблема с едната нерботеща крушка на късите светлини, изведнъж ми изчезнаха габаритите. След смяната на бушона за късите, неработещия светна като слънчице, но габаритите така и не се появиха.Проверих всички бушони, но друг изгорял не намерих. Някой да ми даде съвет от къде мога да проверя само габаритите и къде евентуално да търся проблема.
Благодаря предварително!
преди 3 дни, докато сменях крушки на късите светлини, едната изведнъж изгасна и помислих, че е изгоряла, след като размених крушките на двата фара забелязах, че проблема е явно от бушоните и по-специално тези под капака, а не в купето. Опитвайки се да разбера от къде идва проблема с едната нерботеща крушка на късите светлини, изведнъж ми изчезнаха габаритите. След смяната на бушона за късите, неработещия светна като слънчице, но габаритите така и не се появиха.Проверих всички бушони, но друг изгорял не намерих. Някой да ми даде съвет от къде мога да проверя само габаритите и къде евентуално да търся проблема.
Благодаря предварително!
- Sim3
- потребител
- Регистриран: 16 юни 2007, 22:06
- Модел на автомобила: Ford Focus 1,8 TDdi '99
- Контакти:
Re: Проблем с габаритите на Ford Focus TDCI
57 и 58 предпазител вътре в купето са за габаритите съответно от ляво и дясно със стойност 7,5 А
-
- потребител
- Регистриран: 29 окт 2009, 23:31
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDCI
Re: Проблем с габаритите на Ford Focus TDCI
Проблемът се реши отдавна, беше дефектирал ключа за светлините.Разказа ми се играта докато разбера!Sim3 написа:57 и 58 предпазител вътре в купето са за габаритите съответно от ляво и дясно със стойност 7,5 А