комфорт модул - Форд Галакси 1.9 TDI 2000 г.
- basil
- потребител
- Регистриран: 24 фев 2008, 19:04
- Модел на автомобила: Ford C- max
- Status: Извън линия
комфорт модул - Форд Галакси 1.9 TDI 2000 г.
Здравейте колеги !!!
Моля естествено за помощ. Комфорт модула ми дава утечка и ми скапва акумулатора за ден, два. След всички премеждия трьгнахме да го тьрсим под шофьрската седалка но уви няма го там след това под другата предна седалка но там има само два бушона за какво Господ знае. Ако някой ми каже за какво са няма да му се разсьрдя напротив ще почерпя. Но става вьпрос кьде може да е този комфорт модул не мога да го открия трябва да разглобя колата.Кайсиевата от мен. Благодаря Ви !!!
Моля естествено за помощ. Комфорт модула ми дава утечка и ми скапва акумулатора за ден, два. След всички премеждия трьгнахме да го тьрсим под шофьрската седалка но уви няма го там след това под другата предна седалка но там има само два бушона за какво Господ знае. Ако някой ми каже за какво са няма да му се разсьрдя напротив ще почерпя. Но става вьпрос кьде може да е този комфорт модул не мога да го открия трябва да разглобя колата.Кайсиевата от мен. Благодаря Ви !!!
- cockyhotty
- потребител
- Регистриран: 26 май 2009, 18:47
- Модел на автомобила: Ford Focus Mk2.5 1.6 PFi
Re: комфорт модул - Форд Галакси 1.9 TDI 2000 г.
http://zamunda.net/details.php?id=158207&hit=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Дръпни това и провери. Трябва да го има.
Дръпни това и провери. Трябва да го има.
- basil
- потребител
Благодаря започвам да се ровя дано открия нещо за кайсиевата не сьм забравил
- kriki
- потребител
- Регистриран: 18 ное 2008, 00:32
- Модел на автомобила: Mondeo МК2 97г. 1.6 Zetec
Колега не съм сигурен че галаксито има такъв централен модул. Поне първите галаксита май нямаха такъв модул, а тази функция се контролираше от модулите на елстъклата които са разположени в всяка врата и всеки модул контролира централното и стъклото на съответната врата в която се намира. Защо реши че комфорта ти събаря акумулатора колега 

- basil
- потребител
Много ти благодаря колега, че си откликнал на зовът ми за помощ. Принципно така решихме с момчето където търсехме утечката защото колата няма такава като не е заключена щом включим централното се появява разход на енергия около половин ампер. И след много телефонни обаждания единственото, което ми казаха че е от него по принцип давали такъв дефект. До тук всичко добре олегата по горе ми даде линк към Замунда да изтегля ръководството за експлоатация но не мога да го инсталирам з асега и направо вече не знам какво да направя.Благодаря ти още веднъж за съветите.
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Просто стартираш sharan.exe от папката и тръгва, няма инсталация.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

- basil
- потребител
Много, благодаря на всички откликнали колеги за помощта от която имам нужда. Но уви това чудо няма откриване и просто се чувствам в безизходица все пак ако някой има някакви идей с удоволствие ще го изслушам. Наистина моля, за помощ. Във всички ръководства за експлоатация го дават под шофьорската седалка. Но там няма нищо. 

- kriki
- потребител
- Регистриран: 18 ное 2008, 00:32
- Модел на автомобила: Mondeo МК2 97г. 1.6 Zetec
Колега провери дали нямаш напукани или скъсани кабели в маншоните към вратите и най вече към багажника. Ако има може те да окъсяват.