Ел. схема
-
- потребител
- Регистриран: 04 апр 2010, 22:42
- Модел на автомобила: Ford Fuson, 1.6 (74kW), 2003
- Status: Извън линия
Ел. схема
Здравейте, имам два въпроса:
1.Може ли някой да ми даде по хубава схема за блока на имобилайзера, алармата и централното от тази
, че тази не се чете добре ( не разбирам добре съкращенията на руски, ако може без съкращения или на английски, може и да български
).
2. Като заключвам с дистанцонното премигват само веднъж мигачите, но не и като се отключва, дали е така и при вас и това нормално ли е?
Благодаря!
1.Може ли някой да ми даде по хубава схема за блока на имобилайзера, алармата и централното от тази

2. Като заключвам с дистанцонното премигват само веднъж мигачите, но не и като се отключва, дали е така и при вас и това нормално ли е?
Благодаря!
-
- потребител
- Регистриран: 04 апр 2010, 22:42
- Модел на автомобила: Ford Fuson, 1.6 (74kW), 2003
Re: Ел. схема
Някой дали ще ми отговори ли поне на втория въпрос?
- autobg
- потребител
- Регистриран: 03 авг 2009, 19:45
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDCI 2002 с летни жанки
Re: Ел. схема
И при мен е така (Фокус 2002-ра), но мигачите примигват при активиране на двойното заключване на колата, без да святкат при отключване. Имаш ли допълнително монтирана алрма, или се доверяваш на фабрично вградената такава?2. Като заключвам с дистанцонното премигват само веднъж мигачите, но не и като се отключва, дали е така и при вас и това нормално ли е?
Благодаря!
P.S. За схемата: Ако нямаш Ford TIS, те съветвам да си го дръпнеш - там има (почти) всички ел схеми за автомобила ти.
Поздрави